کد خبر: 3894717
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸

۳۰ هزار نیکوکار یزدی با کمیته امداد همکاری دارند

مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: هم‌اکنون ۳۰ هزار و ۴۷۴ نیکوکار و خیر یزدی در زمینه‌های مختلف ازجمله مشترک صدقات و حامی اکرام ایتام و محسنین با کمیته امداد همکاری دارند.

۳۰ هزار نیکوکار یزدی با کمیته امداد همکاری دارندبه گزارش ایکنا از یزد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، محمد شجاعان، مدیرکل کمیته امداد استان یزد با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای اکرام ایتام و اطعام نیازمندان است اظهار کرد: هم‌اکنون ۳۰ هزار و ۴۷۴ نیکوکار و خیر یزدی در زمینه‌های مختلف از جمله مشترک صدقات و حامی اکرام ایتام و محسنین با کمیته امداد همکاری دارند.

وی با اشاره به افزایش ۳۴ درصدی کمک حامیان نیکوکار یزدی به ایتام و کودکان نیازمند استان در سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷ بیان کرد: نیکوکاران یزدی طی سال گذشته ۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب طرح اکرام و محسنین به ایتام و فرزندان نیازمند تحت حمایت کمک کردند.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد تصریح کرد: خیران و حامیان نیکوکار یزدی حمایت ۱۲۹۴ یتیم و ۲۸۲۴ کودک نیازمند غیر یتیم را در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین بر عهده‌ دارند.

وی افزود: طرح‌های اکرام ایتام و محسنین از جمله طرح‌های موفق این نهاد است، مردم خداجوی استان می‌توانند با مراجعه به دفاتر کمیته امداد در سراسر استان، یتیم و یا فرزند نیازمند (محسنین) موردنظر خود را انتخاب کرده و ماهیانه حداقل ۳۰ هزار تومان به آن‌ها کمک کنند.

شجاعان یادآور شد: نیکوکاران یزدی همچنین می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه اینترنتی ekram.emdad.ir حمایت ایتام و فرزندان نیازمند موردنظر خود را بر عهده گیرند، این سامانه قابلیت انتخاب شهر، جنسیت (دختر، پسر)، سن و مبلغ اهدایی را دارد.

وی در ادامه با اشاره به اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان گفت: این نهاد با تبعیت از مولی امیر المومنین (ع) و با توجه به سفارش‌ها و روایات فراوانی اسلامی که در خصوص اطعام گرسنگان و محرومان، بخصوص اطعام و افطار دادن به روزه‌داران رسیده است، شیوه‌های مختلفی برای دریافت کمک‌های مردمی برای اطعام مددجویان تحت حمایت در طی سال به‌ویژه ماه مبارک رمضان در نظر گرفته‌ شده که طبخ غذای گرم، کفاره عمد و غیر عمد، طرح همیان مولا (بسته غذایی)، نذر و قربانی و عقیقه ازجمله این طرح‌ها است.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد یادآور شد: مردم نیکوکار استان یزد طی سال ۹۸، ۱۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به‌صورت نقد و کالا برای معیشت مددجویان تحت حمایت کمیته امداد کمک کردند.

انتهای پیام
captcha