کد خبر: 3896703
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹

محدودیت‌های آموزش در فضای مجازی برای نابینایان در ایام کرونا

آموزش قرآن در فضای مجازی و استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای نابینایان با محدودیت‌هایی همراه است.

به گزارش ایکنا؛ شرایط کنونی کشور و بحران کرونا، کلاس‌های آموزش قرآن را به سمت و سوی فضای مجازی کشاند. بنیاد قرآن روشندلان اصفهان با مدیریت سیدمرتضی نیکزاد نیز از این امر مستثنی نبوده و همه آموزش‌های قرآن اعم از روخوانی، روان‌خوانی و حفظ قرآن کریم را در فضای مجازی و غیرحضوری(تلفنی) با ارائه پرسش و پاسخ برگزار می‌کند.
دروس آموزشی برای هر قرآن‌پژوه به صورت انفرادی از سوی مربی ارائه شده و رفع اشکال و پرسش و پاسخ و ارائه دروس جدید از سوی اساتید مجرب انجام می‌شود.
سید‌مرتضی نیکزاد، مدیر مؤسسه بنیاد قرآن روشندلان اصفهان ادامه داد: نابینایان همانند افراد سالم توانایی استفاده از فضای مجازی را نداشته و محدودیت‌هایی برای ارائه آموزش برای آنان وجود دارد که در این راستا، مربیان با ارائه شیوه‌های آموزش، مشکلات را حل کرده‌اند.

بارگزاری صوت‌های آموزشی در پیام‌رسان‌ها و همچنین اشکال‌گیری از طریق تلفن به صورت انفرادی و تمرین و مرور با حفاظ به صورت غیر‌حضوری در حال انجام است.
یادآور می‌شود؛ مؤسسه بنیاد روشندلان اصفهان واقع در اصفهان، میدان قدس، ابتدای خیابان علامه مجلسی، کوچه شهید صفاتاج واقع شده است.

انتهای پیام
captcha