کد خبر: 3896830
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸

اعلام برنامه‌‌های قرآنی باشگاه مجازی‌های انقلابی در ماه رمضان

باشگاه مجازی‌های انقلابی در ایام ماه مبارک رمضان برنامه 30 شب 30 دقیقه با قرآن را در فضای مجازی و با حضور قاریان بین‌المللی و ممتاز اجرا کرده است.

برنامه‌‌های قرآنی باشگاه مجازی‌های انقلابی در ماه رمضان

به گزارش ایکنا؛ کمیته هم‌نجوای باشگاه مجازی‌های انقلابی، برنامه «سی شب هر شب 30 دقیقه با قرآن» را ویژه ایام ماه مبارک رمضان راه‌اندازی کرده است.

در این برنامه هر شب ساعت 24 از طریق صفحه اینستاگرام باشگاه مجازی‌های انقلابی با یکی از قاریان بین‌المللی و ممتاز کشورمان ارتباط برقرار می‌شود.

همچنین در این برنامه و پس از تلاوت آیات قرآن نکات تفسیری از سوی یکی از اساتید قرآنی کشورمان تشریح می‌شود. تفسیر آیات در دهه دوم ماه مبارک رمضان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاج‌ابوالقاسم،‌ حافظ کل قرآن و نماینده مجلس خبرگان رهبری صورت می‌گیرد.

از جمله قاریانی که تاکنون در این طرح به تلاوت قرآن پرداخته‌اند، می‌توان به سیدمصطفی حسینی، رضا گلشاهی، هادی اسفیدانی، امید حسینی‌نژاد و ... اشاره کرد.

همچنین در این برنامه هر شب از مطالب مطرح شده یک مسابقه نیز برگزار و به قید قرعه یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب و معرفی می‌شود. این برنامه هر شب به مدت 30 دقیقه به طول می‌انجامد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت. بر اساس گفته‌های اجراکنندگان این برنامه با وجود استقبال خوب مخاطبان از این برنامه اما تاکنون حمایت سازمانی خاصی از آن صورت نگرفته است.

انتهای پیام
captcha