کد خبر: 3898270
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵

بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های دینی؛ فرصتی برای ترویج فرهنگ قرآنی

مدیرکل تبلیغات اسلامی سمنان با بیان اینکه هر جا مردم پای کار باشند، بهترین اقدامات و برنامه‌ها با بهترین نتیجه رقم می‌خورد، گفت: استفاده از ظرفیت تشکل‌های دینی و مردمی راهی برای ترویج و توسعه فرهنگ دینی و قرآنی است.

بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های دینی؛ فرصتی برای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام علی شکری، مدیرکل این اداره عصر روز گذشته، 22 اردیبهشت‌ماه در دیدار با فرماندار گرمسار با اشاره به ضرورت به‌کار‌گیری ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مردمی به‌ویژه تشکل‌ها و هیئت‌های دینی و مذهبی، گفت: تشکل‌های دینی گرمسار به‌واسطه فعالیت‌های خوبی که دارند ظرفیتی مناسب برای توسعه فرهنگی دینی هستند.

وی ادامه داد: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده هر جا مردم پای‌ کار باشند، بهترین اقدامات و برنامه‌ها با بهترین نتیجه رقم خورده که در این راستا استفاده از ظرفیت تشکل‌های دینی و مردمی راهی برای ترویج و توسعه فرهنگ دینی و قرآنی است.

شکری با تأکید بر اینکه در صورت ارتقای زیرساخت‌ها قطعاً می‌توان شاهد اجرای برنامه‌های مناسب‌تری در زمینه مسائل دینی و فرهنگی بود، متذکر شد: روحانیان و مبلغان در خط مقدم مبارزه با هجمه فرهنگی دشمنان، رسالتی سنگین دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در خصوص برنامه‌های تبلیغات اسلامی در ماه رمضان، متذکر شد: در سال جاری به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی مساجد و مکان‌های اجتماع دینی مردم، استفاده از ظرفیت فضای مجازی، خانه‌ها و مؤسسات قرآنی، طرح‌های قرآنی و … برگزار شد که تاکنون خوشبختانه مورد توجه مردم استان نیز قرار گرفته است.

وحید رجایی، فرماندار گرمسار نیز در این دیدار بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های دینی و فرهنگی گرمسار تأکید کرد و افزود: این شهرستان به‌واسطه قرارگیری در نزدیکی تهران و مهاجر‌پذیری، نیازمند برنامه‌ریزی فرهنگی و توسعه فرهنگ دینی است.

وی ادامه داد: بخشی از بافت جمعیتی این شهرستان به دلیل صنعتی بودن و نزدیکی به پایتخت، قشر مهاجر، دانشجو، کارگران و … هستند که بر این اساس برنامه‌ریزی برای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در چنین بافت جمعیتی با اقشار گوناگون دارای اهمیت است.

رجایی یکی از مهم‌ترین مسائل در اجرای برنامه‌های دینی و فرهنگی را مقوله ارتقای تأثیرگذاری آن‌ها  دانست و افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی و قرآنی از ضرورت‌های جامعه است.

فرماندار گرمسار قول مساعد برای تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز اداره تبلیغات اسلامی گرمسار را داد و گفت: ارتقای این اداره قطعاً می‌تواند به ارتقای برنامه‌های فرهنگی و دینی منجر شود که این امر، به مثابه یک اولویت مورد تأکید است.

انتهای پیام
captcha