کد خبر: 3898455
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵

خسارت 81 میلیاردی کرونا به ورزش و جوانان یزد

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا و با توجه به تعطیلی اماکن و فعالیت‌های ورزشی، بیش از 81 میلیارد تومان به ورزش و جوانان استان خسارت وارد شده است.

خسارت 81 میلیاردی کرونا به ورزش و جوانان یزدبه گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط‌عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان، مسعود شریعتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد اظهار کرد: تعطیلی رویدادهای ورزشی، اماکن و باشگاه‌های ورزشی در پی شیوع ویروس منحوس کرونا خسارت‌های مادی و غیرمادی زیادی را به ورزش تحمیل کرده که در بخش غیرمادی با تعطیلی مسابقات و تمرینات با وجود پیگیری تمرینات در منزل، اکثر ورزشکاران و قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی آمادگی‌های بدنی خود را از دست داده اند که بازگشت این آمادگی زمان بر خواهد بود.

این مقام مسوول ادامه داد: طبق دستور العمل ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا، فعالیت تمامی اماکن ورزشی خصوصی و دولتی از ابتدای اسفندماه سال گذشته لغو شده و همین مساله خسارت مالی به بخش ورزش تحمیل کرده است.

وی با اشاره به اینکه براساس آخرین بخشنامه‌ها فعالیت تمامی مجموعه‌های ورزشی همچنان تا پایان اردیبهشت ماه تعطیل است بیان کرد: در پی این تعطیلی‌ها با ارزیابی‌های صورت گرفته، بیش از 81 میلیارد تومان به ورزش استان یزد خسارت وارد شده است که این خسارت در بخش‌های مختلف از جمله ورزش قهرمانی و حرفه ای، همگانی، باشگاه‌های ورزشی، ورزش بانوان، میزبانی رویدادهای ورزشی، سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد، اماکن ورزشی اداره کل از جمله سالن و استخرها که به بخش خصوصی واگذار شده و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی هیئت‌های ورزشی بوده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد ادامه داد: با توجه به تعطیلی اماکن و فضاهای ورزشی و برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، اجاره بهای اماکن واگذار شده به بخش خصوصی در ماه‌های اسفند و فروردین به طول کامل بخشیده شد که 1 میلیارد و 100 میلیون تومان خسارت ناشی از این بخش بوده است.

شریعتی اضافه کرد: همچنین با توجه به تعطیلی لیگ‌ها، مسابقات ورزشی و رویدادهای ملی و استانی، بیش از 52 میلیارد تومان خسارت وارده در حوزه ورزش قهرمانی و حرفه ای بود.

وی بیان کرد: یکی دیگر از حوزه‌ها، تعطیلی باشگاه‌های خصوصی بود که با توجه به فشارهای زیادی که به فعالان این حوزه وارد شده، خوشبختانه با همراهی و همکاری باشگاه داران عزیز همراه بوده است که مکررا و مجدد از آنها تقدیر و تشکر دارم و با برآوردهای صورت گرفته 6 میلیارد تومان نیز در این حوزه خسارت وارد شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد گفت: همچنین به بخش ورزش همگانی بیش از 9 میلیارد تومان، ورزش بانوان بیش از 13 میلیارد تومان، برگزاری دوره‌های آموزشی هیئت‌های ورزشی بیش از 53 میلیون تومان، میزبانی رویدادهای ورزشی 36 میلیون تومان، سازمان های مردم نهاد جوانان 40 میلیون تومان خسارت وارد شده است.

انتهای پیام
captcha