به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی حوزه بسیج مالی، منابع انسانی و برنامهریزی شهرداری تهران، ابوالفضل میرزایی، فرمانده حوزه بسیج مالی، منابع انسانی و برنامهریزی شهرداری تهران اظهار کرد: در دین مبین اسلام سفارش زیادی به اطعام به عنوان یکی از متداولترین، نوع احسان و نیکوکاری شده است. البته بهترین آنها اطعام به صورت سفره انداختن و دعوت عام و گروهی است، اما اکنون به دلیل شرایط خاص جامعه و پرهیز از تجمع برای صیانت از سلامت شهروندان، چنین کاری میسر نیست، اما میتوان شیوه توزیع بستههای پذیرایی را جایگزین آن کرد. به ویژه در ماه مبارک رمضان، که ماه رحمت الهی است، باید تلاش کنیم نیازمندان ومستمندان و خانوادههای آبرومند از اطعام و افطاری محروم نمانند.
وی افزود: کار خیر و خداپسندانه پخت روزانه ۱۵۰۰ پرس غذا در نیمه دوم ماه مبارک رمضان برای کمک به نیازمندان و مناطق محروم شهر تهران انجام میشود.
فرمانده حوزه بسیج مالی، منابع انسانی و برنامهریزی شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: اجرای این طرح از شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده و با کمک حوزههای بسیج مناطق ۲۲گانه در اختیار محرومین شناسایی شده قرار میگیرد.
به گفته میرزایی، این طرح به دستور سازمان بسیج شهرداری تهران به همت حوزه بسیج مالی، منابع انسانی و برنامهریزی شهرداری تهران و حوزه بسیج ادارات مرکزی شهرداری تهران در حال اجراست.