کد خبر: 3899409
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶

جلب مشارکت اجتماعی، موفقیت در مبارزه با کرونا را رقم زده است

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه لازمه موفقیت در امر مبارزه با کرونا، تبدیل آن به یک مسئله اجتماعی است، گفت: خوشبختانه در استان ما این اتفاق افتاده و موفقیت‌های به‌دست‌آمده نیز در سایه جلب مشارکت اجتماعی بوده است.

همدلی در ایام کرونا، فرصتی برای تقویت اعتماد اجتماعی استبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمدرضاپورمحمدی، استاندار شب گذشته، 27 اردیبهشت‌ماه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان، با قدردانی از مدافعان سلامت و تمام دست‌اندرکاران مبارزه با بیماری کرونا، گفت: از همراهی مردم در عمل به توصیه‌های بهداشتی در مراسم شب‌های قدر تشکر می‌کنیم.

وی با اشاره به رزمایش کمک مؤمنانه برای کمک‌رسانی به خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب‌دیده از کرونا، افزود: این رزمایش، اوج حرکت مبارزه با کرونا بود که به ابتکار رهبری در سراسر کشور برگزار شد و استان آذربایجان‌شرقی نیز جزء استان‌های پیشرو در اجرای آن بود.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: با همراهی و مشارکت مردم و هدایت نماینده ولی فقیه در استان، نهضتی از کمک‌رسانی به راه افتاد که تداعی‌گر روحیه ایثار و مقاومت سال‌های دفاع مقدس بود.

وی با بیان اینکه لازمه موفقیت در امر مبارزه با کرونا، تبدیل آن به یک مسئله اجتماعی است، افزود: خوشبختانه در استان ما این اتفاق افتاده و موفقیت‌های به‌دست‌آمده نیز در سایه جلب مشارکت اجتماعی بوده است و تداوم این موفقیت نیازمند توجه به توصیه‌های بهداشتی از سوی مردم است.

پورمحمدی، با پیشنهاد این موضوع که مسئله اعتماد اجتماعی، محور برنامه‌های شورای فرهنگ عمومی در سال 99 باشد، گفت: بحران کرونا در کنار مشکلاتی که به همراه داشته، صحنه‌های زیبایی از وحدت و همدلی را در جامعه رقم زده است که همین امر می‌تواند فرصتی برای تقویت اعتماد اجتماعی باشد.

استاندار آذربایجان‌شرقی، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تمجید رئیس جمهور از خدمات مردم تبریز در امر جمع‌آوری متکدیان و معتادان متجاهر، اظهار کرد: سخنان ایشان گویا به مذاق برخی از دوستان پایتخت‌نشین خوش نیامد و واکنش‌هایی را شاهد بودیم که به نظر می‌رسد لازم است برخی از افتخارات تبریز و آذربایجان مجدداً یادآوری شود.

وی با بیان اینکه باید داشته‌های خودمان را معرفی کنیم، افزود: آذربایجان، خاستگاه تشیع، آغازگر انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی و سرمنشأ ایران مدرن است؛ بسیاری از تحولات نوگرایانه از تبریز و آذربایجان شروع شده؛ 700 سال قبل در این شهر دانشگاه تأسیس شده و این شهر، نقطه عطف تاریخ ایران در مقاطع مختلف است.

پورمحمدی اضافه کرد: واقعیت‌ها را باید بگوییم و اگر به بهانه اینکه ممکن است عده‌ای سوءاستفاده کنند، دستاوردهای خود را بازگو نکنیم ناسپاسی کرده‌ایم.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه البته بیان این افتخارات به معنی نادیده گرفتن مشکلات نیست، افزود: متأسفانه 10 درصد از جمعیت استان حاشیه‌نشین هستند و فراوانی برخی از جرایم مانند مشاجره، خشونت‌های کلامی و رفتاری و کودک‌همسری در استان بالاست و شاهد برخی از آسیب‌های نوظهور هستیم که باید برای حل تمامی این مسائل تدبیر شود.

وی افزود: در حوزه اعتیاد و مواد مخدر، با وجود اینکه کارهای بسیار بزرگی صورت گرفته و آذربایجان‌شرقی با نرخ 1.2 درصد جزو پاک‌ترین استان‌های کشور است، اما باز هم باید توجه بیشتری انجام شود.

پورمحمدی همچنین با اشاره به صدور مجوز فعالیت برای بیش از 650 سازمان مردم‌نهاد در استان، گفت: این سازمان‌ها در امر کمک‌رسانی به نیازمندان و آسیب‌دیدگان از بحران کرونا بسیار خوب عمل کردند و باید از ظرفیت آن‌ها در تمامی حوزه‌ها استفاده کرد.

انتهای پیام
captcha