کد خبر: 3900211
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۳

روابط عمومی‌ها به علم و تجهیزات روز مسلح باشند

روابط عمومی‌ها به علم و تجهیزات روز مسلح باشند استاندار فارس با بیان اینكه نگاه سنتی به روابط عمومی‌ها كارساز نیست، گفت: با توجه به شرایط كنونی دنیا، روابط عمومی باید به علم و تجهیزات روز مسلح باشد.

به گزارش ایكنا از فارس، عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس عصر سه‌شنبه، 30 اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان با اشاره به بیانات امام خمینی(ره) در خصوص اهمیت اطلاع‌رسانی گفت: جایگاه روابط عمومی در سازمان‌ها جایگاه رفیعی است و باید از این ظرفیت در مقابله با فشارهای داخلی و خارجی در ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی بهره‌گیری کرد.

وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی در مجموعه روابط عمومی‌ها و با بیان شرایط انقلاب اطلاعات در مدیریت افکار عمومی اظهار كرد: با توجه به شرایط  جهانی باید حرکت‌های جدیدی داشته باشیم و به علم و تجهیزات روز نیز مسلح باشیم و مطمئن باشیم که نگاه سنتی به روابط عمومی‌ها کارساز نیست.

رحیمی، ارتقای جایگاه استان و فعالیت در این راستا را از جمله مطالبات اصلی از این حوزه دانست و افزود: باید به میزان کارکرد دستگاه‌ها اطلاع‌رسانی نیز انجام شود و در این خصوص تحلیل دستاوردها از خود خبر مهم‌تر است.

نماینده عالی دولت در استان فارس با تقدیر از فعالیت‌های روابط عمومی‌ها در انعکاس خدمات دولت تدبیر و امید ابراز امیدواری کرد: از همه ظرفیت‌ها برای معرفی خدمات دولت و نظام بهره‌گیری شود.

انتهای پیام
captcha