کد خبر: 3903843
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵

۲۴۴ زندانی لرستانی مشمول عفو شدند

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به عفو و بخشش تعدادی از محکومان محاکم قضایی استان، گفت: با عفو ۲۴۴ زندانی در کمیسیون مرکزی ملی و استانی موافقت شد.

۲۴۴ زندانی لرستان مشمول عفو شدندبه گزارش ایکنا از لرستان، محمد رزم، رئیس‌کل دادگستری استان، سه‌شنبه، 20 خرداد در جمع خبرنگاران با تشریح اقدامات دستگاه قضایی استان در شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: ۱۱۷ زندانی در سطح ۱۸ شهرستان و منطقه استان، مشمول مرخصی پایان حبسی شدند این در حالی‌ است که چهار ماه مرخصی برای مقابله با کرونا برای آنان اعمال شده بود و با پایان یافتن حبس‌شان آزاد شدند.

وی با اشاره به این‌که طبق بخش‌نامه ۳۰ فروردین قوه قضائیه تعدادی از زندانیان لرستان، عفو شدند، افزود: در شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا مرخصی ۱۷۸۹ زندانی تمدید شد.

رزم با تأکید بر این‌که ورود زندانیان با شرایط خاص و رعایت پُروتکل‌های بهداشتی همراه است، تصریح کرد: ورود زندانیان به زندان با گرفتن تست کرونا و رعایت اصول بهداشتی وزارت بهداشت همراه است.

رئیس‌ کل دادگستری لرستان با اشاره به این‌که ۱۲۵ نفر از زندانیان استان مشمول آزادی مشروط شدند، بیان کرد: ۱۰ زندانی نیز شامل رأی نیمه‌باز و نظام نیمه آزادی شدند این در حالی است که ۲۵ زندانی نیز مشمول مراقبت الکترونیک شدند.

وی با اشاره به عفو و بخشش تعدادی از محکومان محاکم قضایی لرستان، افزود: با عفو ۲۴۴ زندانی لرستانی در کمیسیون مرکزی ملی و استانی موافقت شد.

رزم با اشاره به این‌که ۱۰۸ نفر از محکومان مالی دادخواست اعصار دادند، گفت: ۱۷ زندانی نیز شرایط تخفیف و تبدیل مجازات را داشتند.

انتهای پیام
captcha