کد خبر: 3903849
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵

برخورد با وکلای متخلف در یزد / تشکیل ۱۲۹۸ پرونده در دادسرا

رئیس کانون وکلای دادگستری استان یزد از برخورد جدی با وکلای متخلف و اینکه امانت مردم و سوگند وکالت را نقض کنند خبر داد و گفت: تاکنون ۱۲۹۸ پرونده در دادسرا تشکیل شده است.

برخورد با وکلای متخلف در یزد / تشکیل 1298 پرونده در دادسرابه گزارش ایکنا از یزد، محمدحسین جعفری، رئیس کانون وکلای دادگستری استان یزد 19 خردادماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کانون وکلای دادگستری قدیمی‌ترین و بزرگترین نهاد مدنی کشور است که در راستای ارتقای حقوق مردم تشکیل شد.

وی رسیدگی به تخلفات وکلا، صدور پروانه وکالت، آموزش و معاضدت قضایی به مردم را از وظایف صنفی کانون وکلا دانست و افزود: این کانون نقش موثری در صیانت از آزادی و تحقق عدالت در جامعه و کاهش اطاله دادرسی در مراجع قضایی دارد.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان یزد گفت: این کانون در استان از سال 1395 فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد و علاوه به اینکه به وظایف صنفی عمل کرده وظایف فراصنفی را نیز در دستور کار قرار داده است.

جعفری راه‌اندازی اولین کلینیک حقوق شهروندی و مرکز تخصصی حقوق کودک کشور در استان، برگزاری همایش با موضوع حقوق شهروندی و حقوق کودک را از جمله اقدامات دانست و یادآور شد: همچنین امسال همایش آسیب‌های زنان و کودکان در فضای مجازی را در دستور کار دارد که به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد.

وی کمک به سیل‌زدگان و زلزله زدگان کشور و برگزاری دوره‌های آموزش شهروندی در مناطق محروم را از دیگر اقدامات اعلام کرد و ادامه داد: کانون وکلای یزد در جریان شیوع کرونا به تهیه ماسک و تب‌سنج و همچنین تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی برای نیازمندان، ضدعفونی معابر و مناق محروم با کمک ورزشکاران هیئت رزمی استان نیز اقدام کرد.

جعفری از تدوین سند چشم انداز و برنامه راهبردی نهاد وکالت در راستای سیاست تحول قضایی در سال جاری خبر داد و بیان کرد: با هر فردی از وکلا که تخلف کند و امانت مردم و سوگند وکالت را نقض کند برخورد می‌کنیم و در این زمینه تاکنون 1298 پرونده تشکیل شده که بعضا افرادی از وکالت محروم و برای برخی حکم ممنوعیت موقت از وکالت و برای عده‌ای نیز حکم توبیخ و درج در پرونده صادر شده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان یزد گفت: اکنون 1500 وکیل پایه یک و 300 کارآموز وکالت در این کانون فعالیت دارند که 45 درصد را بانوان و 55 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی از برگزاری سومین دوره انتخابات هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری استان در پنجم تیرماه سال جاری خبر داد و گفت: طبق قانون هیات مدیره وکلا حداکثر در دو دوره دو ساله می‌تواند فعالیت کند.

انتهای پیام
captcha