مرحله سوم مقابله با «کووید 19»؛ سازگاری و تغییر در سبک زندگی
کد خبر: 3904304
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
رئیس‌جمهور تصریح کرد:

مرحله سوم مقابله با «کووید 19»؛ سازگاری و تغییر در سبک زندگی

رئیس جمهور گفت: برنامه‌ریزی برای مرحله سازگاری با کرونا با رعایت کامل دستورالعمل‌ها ضروری است که این سازگاری بر اساس تعریف متخصصان تغییر در شیوه‌ها و سبک زندگی و نحوه فعالیت است.

به گزارش ایکنا، جلسه رؤسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا امروز پنجشنبه، 22 خرداد به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی تشکیل شد.

رئیس‌جمهور در این جلسه با بیان اینکه امروز در برخی از مناطق کشور وارد مرحله سوم مدیریت مقابله با کرونا شده‌ایم، گفت:‌ مرحله اول با ایجاد محدویت‌های وسیع در تعطیلی بسیاری از کسب و کارها اجرا شده و مرحله دوم نیز با فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی که منجر به بازگشایی کسب و کارها و تقسیم‌بندی شهرها به سه سطح قرمز، زرد و سفید همراه بود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مرحله سوم مدیریت مقابله با کرونا سازگاری با کرونا با رعایت کامل دستورالعمل‌ها است، افزود: این مرحله در حالی آغاز می‌شود که هم متخصصان داخلی و هم سازمان‌های بین‌المللی اعلام کرده‌اند فعلا هیچ پایانی را نمی‌توان برای کرونا مشخص کرد و باید با استفاده از تجربه فاصله‌گذاری هوشمند وارد مرحله تامین سلامت مردم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در روال فعالیت‌های لازم اقتصادی - اجتماعی شویم.

روحانی ادامه داد: برنامه‌ریزی برای مرحله سازگاری با کرونا با رعایت کامل دستورالعمل‌ها ضروری است که این سازگاری براساس تعریف متخصصان تغییر در شیوه‌ها و سبک زندگی و نحوه فعالیت است.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: خوشبختانه ایران جزو اولین کشورهایی بود که توانست با تدوین دستورالعمل‌های بهداشتی فشار بر زندگی و کسب و کار مردم را کاهش داده و مسیر منطقی و تدریجی بازگشت به فعالیت‌های ضروری با حفظ سلامتی را برای مردم تامین کند.

روحانی با تاکید بر لزوم تلاش مسئولان برای آموزش و اطلاع‌رسانی همگانی به مردم با همکاری صدا و سیما در زمینه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، خاطرنشان کرد: تولید و توزیع ماسک به عنوان وسیله لازم برای جلوگیری از شیوع بیماری به مرحله نسبتا مطلوبی رسیده و باید وزارت صمت تولید ماسک ارزان را در دستور کار فوری قرار دهد.

رئیس‌جمهور گزارش‌های ارائه شده در مرحله بازگشایی و شروع به کار مراکز پر رفت و آمد در سطوح طبقه‌بندی شده سفید، ‌زرد و قرمز به ویژه در مراکز مذهبی و برخی بقاع متبرکه را مطلوب خواند و با قدردانی از مسئولان این مراکز ابراز امیدواری کرد دیگر مراکز پر رفت و آمد و پر جمعیت نیز به سطح مطلوب برسند.

روحانی تاکید کرد: مسئولان کمیته‌های مرتبط موظفند برای مراکزی که در سطح نگران‌کننده قرار دارند از جمله متولیان اصناف و کسب و کارها جلسات توجیهی برگزار کرده و آنان را ملزم به رعایت و نظارت بر اجرای دقیق دستورالعمل‌ها کنند و در صورت نیاز با مراکز متخلف برخورد قانونی صورت گیرد.

رئیس‌جمهور گفت: مردم شریف باید بدانند دولت و مسئولان تلاش می‌کنند با سیاست‌ها و برنامه‌های مدون کشور را وارد مرحله مقابله با عوارض اقتصادی کنند؛ اگرچه در حال حاضر با همت تولیدکنندگان، کارگران، کارمندان، کشاورزان و دیگر دست‌اندرکاران بخش ضروری صنعت،‌ کشاورزی و خدمات چرخه اقتصادی کشور هرگز متوقف نشده است.

روحانی تاکید کرد: عوارض کرونا بر اقتصاد کشور پدیده غیر قابل انکار جهانی است و ما نیاز داریم قدم به قدم وارد مرحله جبران خسارت‌های اقتصادی کرونا شویم که این مرحله نیز نیازمند داشتن اطمینان از سلامتی مردم و رعایت مطلوب مقررات بهداشتی از سوی مردم است.

نحوه و زمان بازگشایی فعالیت مشاغلی که رابطه مستقیمی با اجتماعات دارند، نظیر برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی، کتابخانه‌ها، تالارهای پذیرایی و قهوه‌خانه‌ها و همچنین زمان و چگونگی سفر گردشگران خارجی به کشور از جمله مباحثی بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد ضوابط بازگشایی این مراکز پس از بررسی در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شود.

انتهای پیام
captcha