کد خبر: 3904770
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
از سوی مؤسسه قرآن و عترت فلاح انجام می‌شود؛

آغاز پذیرش سومین دوره استعدادیابی و آموزش تخصصی قرائت قرآن

پذیرش سومین دوره استعدادیابی و آموزش تخصصی قرائت قرآن ویژه پسران از سوی موسسه قرآن و عترت فلاح آغاز شد.

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه قرآن و عترت فلاح اصفهان، کلاس‌های عمومی و تخصصی آموزش قرآن و معارف را در رشته‌های روخوانی، روان‌خوانی، فصیح‌خوانی قرآن، مداحی، ترتیل و تجوید تخصصی، حفظ جزء سی‌ام قرآن و سوره بقره برگزار می‌کند.

این دوره آموزشی همراه با سومین دوره استعدادیابی و آموزش تخصصی قرائت قرآن کریم همراه است. قرآن‌آموزان در کلاس‌های عمومی علاوه بر آموزش قرآن و معارف متناسب با سطح خود، تلاوت تقلیدی برخی از آیات قرآن کریم به سبک استاد شحات انور را نیز فرا می‌گیرند و افراد موفق و مستعد امکان حضور در دوره‌های تخصصی و پیشرفته آموزش قرائت قرآن کریم را پیدا خواهند کرد.

این دوره‌های آموزشی همراه با برنامه‌های فرهنگی، تفریحی، اردویی و ورزشی جذاب، متنوع و هیجان‌انگیز در محیطی بانشاط و پرشور همراه است.

آموزش تخصصی قرائت قرآن برای پسران 8 تا 14 در نظر گرفته شده و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام از تاریخ 17 تا 30 خردادماه به صورت حضوری به نشانی اصفهان، خیابان شیخ‌بهایی جنوبی، حد فاصل گلبهار و دلگشا مراجعه و یا با شماره تلفن‌های 03142622536 تماس بگیرند.

انتهای پیام
captcha