کد خبر: 3904844
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰

نمایشگاه عفاف و حجاب در کرج برگزار می‌شود

رئیس اتحادیه فروشنگان پوشاک کرج از برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب خبر داد و گفت: استان البرز ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه پوشاک و تولید لباس دارد و می‌تواند در این زمینه به میزان قابل توجهی اشتغالزایی کند.

نمایشگاه عفاف و حجاب در کرج برگزار می‌شود

میراسماعیل صدیق، رئیس اتحادیه پوشاک استان البر در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: استان البرز ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه پوشاک و تولید لباس دارد و می‌تواند در این زمینه به میزان قابل توجهی اشتغالزایی کند.
وی افزود: در ایام شیوع کرونا تعداد زیادی از تولید کنندگان پوشاک بدون در نظر گرفتن منافع اقتصادی برای مقابله با کرونا ماسک و دیگر اقلام بهداشتی تولید کردند.
رئیس اتحادیه فروشنگان پوشاک کرج با اشاره اینکه کارگروه مد و لباس استان البرز تشکیل شده است، بیان کرد: بزرگترین هدفی که در این کارگروه مطرح شد برگزاری نمایشگاه‌های پوشش اسلامی و عفاف و حجاب در کرج است.
صدیق با بیان اینکه البرز با ظرفیت‌های موجود بخش زیادی از پوشاک مورد نیاز کشور را تامین می‌کند، گفت: شیوع کرونا آسیب‌های زیادی به حوزه پوشاک وارد کرد و سبب ایجاد مشکلاتی برای تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در استان شد.
این مسئول با بیان اینکه در تیر ماه هفته عفاف و حجاب را درپیش داریم، تصریح کرد: تولیدکنندگان پوشاک از دولت و مسئولان انتظار حمایت دارند، در این زمینه مبارزه با قاچاق پوشاک و حمایت‌های مالی و پرداخت تسهیلات می‌تواند یکی از موارد حمایت از تولیدکنندگان خسارت دیده از کرونا باشد.
این مسئول با بیان اینکه تولیدکنندگان بهداشتی در شرایط اوج کرونا گان‌های بهداشتی برای بیمارستان‌ها حتی به صورت رایگان تولید کردند،گفت: تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در ایام کرونا حسن نیت خود را به جامعه نشان دادند و اکنون انتظار حمایت از سوی دولت را دارند.

انتهای پیام
captcha