محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانشرقی، با بیان اینکه تاکنون 12935 نفر در آذربایجانشرقی به کرونا مبتلا شدهاند، گفت: کرونا همچنان در استان ما وجود دارد و تمام نشده است.
وی با بیان اینکه اکنون تنها راه جلوگیری از انتقال ویروس، استفاده از ماسک است، افزود: با استفاده از ماسک متهم نمیشویم که بیماری از ما به فرد دیگری انتشار پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه افزایش ورود مسافران به استان و عدم توجه به فاصلهگذاری اجتماعی از سوی مردم از دلایل افزایش آمار مبتلایان به کروناست، تصریح کرد: باید قبول کنیم که گسترش ویروس وجود دارد و با کسی هم شوخی ندارد.
صومی با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در آذربایجانشرقی گفت: وزارت بهداشت و درمان روز گذشته استان ما را قرمز اعلام نکرد و معیار قرمز اعلام شدن یک استان تعداد بستریها، فوتیها و موارد سرپایی است.
وی گفت: میزان بستری و فوتیها در آذربایجانشرقی افزایش زیادی نداشته است. کرونا در کل کشور در حال گسترش است و بسیاری از مناطق بهویژه در آذربایجان شرقی هنوز مستعد آلودگی هستند.
صومی متذکر شد: با توجه به مساعد بودن فصل در آذربایجانشرقی و حضور مسافران و گردشگران و افزایش رفت و آمدها، هماستانیها فاصلهگذاری اجتماعی و بهداشت فردی را رعایت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تأکید کرد: پروتکلها و اصول بهداشتی مورد تأکید ما باید در صورت حضور در مجامع رعایت شوند، در غیر این صورت وضعیت استان مساعد نخواهد بود.
انتهای پیام