کد خبر: 3905512
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴

حضور در تجمعات عامل اصلی شیوع کرونا در آذربایجان‌شرقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: حضور در تجمعات و گردهمایی‌های فامیلی مهم‌ترین عامل ابتلا به ویروس کرونا و شیوع آن در آذربایجان‌شرقی است.

حضور در تجمعات عامل اصلی شیوع کرونا در آذربایجان‌شرقیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز، 29 خردادماه در جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با بیماری کرونا، گفت: تحلیل‌های اپیدمیولوژیکی از چند شهرستان استان نشان می‌دهد شرکت در مراسمات عروسی، عزاداری، مسافرت‌ها و سابقه حضور در مراکز خرید دلیل اصلی ابتلای افراد به ویروس کرونا بوده است.

وی با اشاره به احتمال شروع فعالیت مدارس در آینده، خواستار بررسی روند این فعالیت‌ها توسط مدیران شبکه‌های بهداشت از نظر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی در شبکه‌های بهداشتی و درمانی شد.

صومی بررسی و ارائه راهکار‌های علمی و عملی در خصوص مدیریت و کنترل بیماری کرونا را لازمه موفقیت در مبارزه با این ویروس بیان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا و افزایش موارد مثبت در سطح شهر‌های مختلف آذربایجان‌شرقی، بر لزوم داشتن تحلیل علمی از علت افزایش موارد در شهرستان‌ها توسط روسای شبکه‌های مربوطه را خواستار شد.

وی با تاکید بر بازدید‌های مکرر بازرسان بهداشت محیط از اماکن مختلف خدماتی،گفت: مستندات بازدید‌ها به صورت مستند و کتبی باید به ارگان‌های ذیربط شهرستان اعلام شده و پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم به عمل آید.

صومی گفت: در بازدید‌های به عمل آمده توسط کارشناسان بهداشت محیط و طی شواهد موجود، حساسیت و میزان رعایت مردم نسبت به توصیه‌های پروتکل‌های بهداشتی در مقایسه با ماه‌های قبل بسیار کمتر شده است.

انتهای پیام
captcha