کد خبر: 3909805
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲

حفظ حجاب ریشه در حیاطلبی فطری انسان دارد

حفظ حجاب ریشه در حیاطلبی فطری انسان دارد رئیس امور هنری اداره ارشاد و مسئول دبیرخانه جشنواره مد و لباس سیستان‌و‌بلوچستان گفت: حفظ حجاب ریشه در حیاطلبی فطری انسان دارد، بطوری که حتی در آثار به جای مانده از تمدن‌ها نیز می‌بینیم حفظ حجاب و حیا میان مردم اهمیت داشته است.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حمیده یعقوبی، رئیس اداره امور هنری و مسئول دبیرخانه جشنواره مد و لباس استان امروز، 21 تیرماه به‌مناسبت روز عفاف و حجاب در جمع خبرنگاران، گفت: عفاف و حجاب به‌عنوان یکی از ضرورت‌ها و باورهای دینی مستلزم برنامه‌ریزی صحیح در سه حوزه فردی، خانواده و جامعه است.

وی ادامه داد: پیش از برنامه‌ریزی صحیح باید عناصر مفهومی مانند فرد، خانواده و جامعه را از نظر علمی و فرهنگی به‌خوبی شناسایی و جایگاه هر یک را بررسی و سپس در سه مرحله نهادینه‌سازی، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و حفظ و پاسداری از آن تلاش کرد.

مسئول دبیرخانه جشنواره مد و لباس استان بیان کرد: رویکرد حجاب بانوان سیستان‌و‌بلوچستان و پایبندی آنان به مبانی شرعی در سطح مطلوبی قرار دارد، بطوری که وضعیت حجاب و پوشش اسلامی در این استان شاید همسطح شهرهای مذهبی کشور مورد اقبال بانوان است.

وی افزود: پوشش زنان این استان چه در سیستان و چه در بلوچستان حجاب کافی را شامل می‌شود و این پوشش با قدمت چند هزار ساله تاکنون به‌خوبی حفظ شده است. بحمدالله تأثیر فضای مجازی در ترویج بدحجابی و بی‌حیایی، در این استان کمتر از سایر نقاط کشور بوده است.

یعقوبی اظهار کرد: حضور فعال بانوان ایرانی در حوزه‌های مختلف علمی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و اجتماعی نشانه اهمیت و جایگاه زن در اسلام است. سیره اهل بیت(ع) و صحابی مکرم و توصیه‌های ائمه فقهی شیعه و سنی درباره رعایت حجاب حاکی از اهمیت بالای عفاف و حجاب در دین مبین اسلام است.

وی گفت: حجاب تنها یک دستور خاص و ویژه اسلامی نیست، بلکه ادیان توحیدی دیگر نیز برای حجاب، جایگاه و منزلت بالایی قائل بوده‌اند. آثار به جای مانده از هنر ملت‌ها به‌ویژه هنر دینی نشان‌دهنده سابقه دیرینه پوشش و حجاب برای بانوان است و در آیین‌های ایرانی قبل از اسلام مانند زرتشت نیز حجاب و پوشش برای بانوان یک اصل به‌شمار می‌رفته است.

این مقام مسئول گفت: داشتن یک جامعه مترقی، متمدن و کمال‌گرا نیازمند حجاب و عفاف است که ریشه‌ها و مبانی آن در دین و باورهای ملی ما موجود است. برای ارتقا و تعمیم فرهنگ حجاب و پوشش اسلامی میان آحاد جامعه باید از روش‌های آموزشی، تربیتی و فرهنگی استفاده کرد.

انتهای پیام
captcha