کد خبر: 3910242
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۶

۱۰۰ کانون مسجد در لرستان؛ میزبان فعالیت‌های اوقات فراغت

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد لرستان با اشاره به فعالیت ۴۰۸ کانون فرهنگی ـ هنری در مساجد استان، گفت: امسال ۱۰۰ کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان در خصوص اوقات فراغت فعالیت خواهند داشت.

100 کانون مسجد لرستان؛ میزبان فعالیت‌های اوقات فراغت تابستانهمحمد ابدالی‎پور، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به آغاز فعالیت‌های مربوط به اوقات فراغت تابستانه در کانون‌های مساجد استان، گفت: برنامه‌های اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد از دهم تیرماه در مساجد آغاز شده است.

وی افزود: با توجه به شیوع کرونا ویروس و لزوم رعایت پُروتکل‌های بهداشتی تلاش ما بر این است که برنامه‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در خصوص بیماری کرونا و اخذ تأییدیه‌های لازم برای برگزاری انواع مراسم، کلاس‌های آموزشی، اردویی و ... از ستاد ملی مبارزه با کرونا استان برگزار شود.

ابدالی‌پور با اشاره به این‌که شعار امسال طرح غنی‌سازی اوقات فراغت «اخلاق، نشاط و معنویت» است، ادامه داد: 408 کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان لرستان فعالیت دارند که امسال حداقل یک‌صد کانون فرهنگی و هنری مسجد به‌صورت محوری در خصوص اوقات فراغت فعالیت خواهند داشت.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های ویژه اوقات فراغت در فضای مجازی، اضافه کرد: فعالیت‌های مجازی، آموزش، هنر متعالی، ارائه خدمات اجتماعی، قرآن و عترت و توسعه کتابخوانی از محورهای مهم در فعالیت‌های کانون‌های مساجد است، این در حالی ‎است که فعالیت اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در سامانه بچه‌های مسجد ثبت می‌شود.

انتهای پیام
captcha