کد خبر: 3911070
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱

شهروندان همدانی از برگزاری هر نوع مهمانی خودداری کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان خواستار خودداری مردم از برگزاری از هر نوع مهمانی برای حفظ سلامتی یکدیگر شد و گفت: عیادت از بیماران به صورت تلفنی و از طریق فضای مجازی انجام شود و رعایت دست کم فاصله یک و نیم متری در همه اجتماعات از جمله صنف نانوایی، مطب پزشکان، مرکز تهیه مواد غذایی و صف اتوبوس ضروری است.

شهروندان همدانی از برگزاری هر نوع مهمانی خودداری کنندبه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان، منوچهر کرمی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، بیان کرد: برای رسیدن به شرایط پایدار در استان نیازمند وفاق همگانی و عمل به مسئولیت اجتماعی در سه حیطه مراودات اقتصادی، اجتماعی و خرید امن، استفاده از ماسک و تلاش برای اقناع اطرافیان به زدن ماسک، اجتناب از هرگونه تجمع هستیم.
وی اضافه کرد: در این راستا باید بدانیم که بازار و مراکز خرید محل تفریح و سرگرمی نیست بنابراین باید تا حد امکان از حضور در این اماکن خودداری کرده و تنها در موارد نیاز به تهیه مواد غذایی یا خدمات درمانی و حضور در محل کار و تحصیل از خانه خارج شویم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: همچنین برای پیشگیری از شیوع کرونا باید از حضور دسته جمعی در مغازه‌ها، سوپر مارکت ها، مطب پزشکان و مراکز خرید خودداری و اقلام مورد نیاز خانواده را به صورت هفتگی خریداری کرد.
کرمی اظهار کرد: برای پیشگیری و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در اجتماع، افراد تنها در صورت نیاز و بروز مشکلات حاد برای درمان به بیمارستان ها، مطب ها و مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی خواستار برنامه ریزی و نوبت دهی برای خرید هفتگی اقلام مورد نیاز خانواده، پرهیز از مراجعه مکرر به آرایشگاه، مغازه، رستوران و کافی شاپ‌ها شد و افزود: شهروندان شستشوی مکرر و صحیح دست ها را از یاد نبرند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان توصیه کرد: هم استانی‌ها با استفاده از ماسک در تمام اماکن عمومی به حفظ سلامت خود و دیگران کمک کنند در عین حال داخل اتومبیل، اتوبوس، تاکسی و تمامی وسایل نقلیه برای تهویه و جریان هوا پنجره های مقابل هم را باز بگذارند.
کرمی با بیان اینکه سلامت خانواده و همشهریان در گرو رفتارهای بهداشتی ما است، افزود: شهروندان بازی و تفریح در شهربازی، گیم نت و سالن ورزشی را به بعد از فروکش کردن اپیدمی کرونا موکول کنند.
وی خواستار خودداری مردم از برگزاری از هر نوع مهمانی برای حفظ سلامتی یکدیگر شد و گفت: عیادت از بیماران به صورت تلفنی و از طریق فضای مجازی انجام شود و رعایت دست کم فاصله یک و نیم متری در همه اجتماعات از جمله صنف نانوایی، مطب پزشکان، مرکز تهیه مواد غذایی و صف اتوبوس ضروری است.

انتهای پیام
captcha