کد خبر: 3911826
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴

برگزاری آئین عزاداری شهادت امام جواد(ع) در کانون‌های مساجد استان اردبیل

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، گفت: آئین عزاداری شهادت امام جواد(ع) همزمان با سالروز شهادتش در کانون‌های منتخب مساجد استان اردبیل، با حضور فعالان کانون‌ها به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

برگزاری آئین عزاداری شهادت امام جواد (ع) در کانون‌های مساجد استان اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، نادر سقاء، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، ۳۱ تیرماه، در جمع تعدادی از خبرنگاران گفت: آئین عزاداری شهادت امام جواد(ع) همزمان با سالروز شهادتش در کانون‌های منتخب مساجد استان اردبیل با حضور فعالان کانون‌ها به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: این مراسم در شهرستان‌های وضعیت قرمز کرونا به صورت مجازی و در سایر مناطق سفید نیز به صورت حضوری برگزار شد.
وی افزود: سخنرانی در خصوص مقام و شخصیت آن حضرت و ذکر مصیبت و مرثیه سرایی با حضور مداحان اهل بیت(ع) از بخش‌های این مراسم معنوی بود.
سقاء خاطر نشان کرد: البته برخی از کانون‌ها با استفاده از ظرفیت‌های شبکه‌های مجازی برنامه‌های حضوری خود را در معرض نمایش عمومی برای بهره مندی آحاد مختلف مردم در فضای مجازی نیز قرار دادند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان افزود: به دلیل شیوع بیماری کرونا اکثر برنامه‌های سالروز شهادت در فضای مجازی برگزار شد که با استقبال عمومی نیز مواجه بود.
وی اظهار کرد: تبلیغ سبک زندگی امام محمد تقی(ع) از مهمترین ویژگی‌های این برنامه‌های فرهنگی در کانون‌های مساجد است.

انتهای پیام
captcha