جوان یزدی به پاس شکرگزاری از نعمت سلامتی و رهایی از بند بیماری کرونا با اهدای مبلغی زمینه آزادی محکوم مالی را از بند فراهم کرد.
به گزارش ایکنا از یزد، یک جوان یزدی با حضور در ستاد دیه استان یزد و به پاس شکرگزاری از نعمت سلامتی و بهبودی و رهایی از بیماری کرونا با پرداخت مبلغ ۷۵ میلیون ریال زمینه آزادی محکوم مالی را از زندان فراهم کرد.
این جوان نیکوکار که اصرار داشت نام و تصویرش فاش نشود در این رابطه گفت: حدود بیست روزی در بستر بیماری بودم که بیشک سختترین روزهای زندگیم را تجربه کردم لذا در نیتی و در صورت بهبودی، مبلغی را به کار خیر اختصاص دهم لذا تصمیم گرفتم این مبلغ را به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص دهم .
وی ادامه داد: هیچ نعمتی در دنیا بهتر از سلامتی نیست و در همین خصوص از تمام مردم بویژه میانسالان و افراد سالخورده درخواست دارم حتما از ماسک استفاده کنند و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی را همواره مدنظر داشته باشند تا درگیر این بیماری منحوس نشوند.
انتهای پیام