کد خبر: 3918075
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
به‌مناسبت هفته دولت؛

92 پروژه در شهرستان یزد به بهره‌برداری می‌رسد

فرماندار شهرستان یزد از بهره‌برداری 92 پروژه با اعتباری بالغ بر 137 میلیارد تومان در زمینه‌های فرهنگی، آموزشی، زیرساختی، بهداشتی و ... به مناسبت هفته دولت در این شهرستان خبر داد.

92 پروژه در شهرستان یزد به بهره‌برداری می‌رسدبه گزارش ایکنا از یزد، سیدمحمدرستگاری، فرماندار شهرستان یزد، ۱ شهریورماه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت و به همت روابط عمومی استانداری یزد اظهار کرد: امسال هفته دولت با ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) همراه شده و به دلیل شیوع کرونا هفته متفاوتی را داریم و برنامه‌های این هفته به نحوی برنامه‌ریزی شد که فرصتی برای دیدار و رفع دغدغه همه اقشار و یا نمایندگان آنها باشد.

وی دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، دیدار و سرکشی خانواده شهدای دولت، دیدار با معتمدان محلات، اصناف و کارآفرینان، توزیع کالاهای حمایتی و لوازم بهداشتی بین نیازمندان و اجرای طرح نذر ماسک و مواد بهداشتی، سرکشی به ادارات جهت بررسی رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تجلیل از کارمندان برتر دستگاه‌های دولتی را از جمله برنامه‌ها برشمرد و گفت: سعی شده برنامه‌ها متناسب با ماه محرم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه باشد.

رستگاری با اشاره به سرکشی از 67 دستگاه دولتی و بانک‌ها در مرحله اول و 32 دستگاه و بانک در مرحله دوم گفت: خوشبختانه شاهد رعایت پروتکل‌ها هستیم اما 1215 واحد متخلف پلمپ و 7200 مورد تذکر داده شده است.

فرماندار یزد با اشاره به تشکیل تیم‌های «حامیان سلامت» گفت: این تیم‌ها از اقشار مختلف، سمن‌ها، اصناف و بازاریان، مجتمع‌های تجاری و... تشکیل و به تیم‌های نظارتی کمک خواهند کرد و در تحقق این امر ارتباط مردم با مردم برای تذکر بیشتر در راستای رعایت پروتکل‌ها که مورد نیاز است، کمکی خواهد بود.

وی با اشاره به دغدغه مردم در زمینه ساماندهی اتباع و مهاجران خارجی گفت: به نظر می‌رسد تاکنون حرکت منسجم و ساماندهی شده‌ای تعریف نشده لذا امسال در جلسات متعدد با دستگاه‌های مرتبط و بعد از یک سری نشست‌ها و برنامه‌ریزی برای بحث ساماندهی، طرحی ارائه شد که شرح وظایف دستگاه‌ها و همه اقشار مردم را در بر می‌گیرد و در تحقق این امر همراهی تک تک شهروندان را می‌طلبد.

رستگاری با اشاره به تشکیل کمیته‌های مختلف در زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی محلات در بحث سکونت، کمیته واحدهای تولیدی در زمینه حضور اتباع در  واحدهایی مثل کوره ها، میوه و تره بار و گلخانه ها و ...، کمیته روستایی، امنیتی و انتظامی، کمیته ارزیابی که اندیشه ورز است گفت: ساماندهی اتباع یعنی حقوق اتباع مجاز به رسمیت شناخته می شود اما با اتباع غیرمجاز به صورت قانونی برخورد و با همه ظرفیت ها سعی می کنیم از شهر و دیار خود طرد کنیم.

رستگاری با اشاره به برگزاری جلسات کارگروه اقتصاد مقاومتی، محور جلسات را شرکت های دانش بنیان دانست و  از اجرای طرح پیشگیری و کاهش سرقت در شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر در بخش مرکزی شش دوربین نصب شده و 120 دوربین نظارتی در حال نصب است، در بخش زارچ در روستاها 19 دوربین نظارتی نصب شده، بافت تاریخی نیز از سوی شهرداری 29 دوربین و 22 دوربین توسط میراث نصب شده است.

ساماندهی بازار یزد و مجموعه امیرچقماق و زیباسازی فضای این مجموعه، تصفیه خانه فاضلاب شهر یزد و دغدغه مردم شاهدیه و زارچ در زمینه مشکلات ناشی از این تصفیه خانه، و کمربند فضای سبز شهری از دیگر مباحثی بود که فرماندار یزد به آن اشاره کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه های هفته دولت گفت: در هفته دولت امسال 92 طرح با اعتباری بالغ بر 137 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد که از این تعداد 70 پروژه با اعتبار 111 میلیارد تومان و 22 پروژه روستایی و اعتبار 26 میلیاردتومان  در زمینه های عمرانی، فرهنگی و آموزشی، بهداشتی و درمانی، زیرساختی و ... افتتاح خواهد شد.

رستگاری بسته بندی واحد صیفی جات در محمدآباد، واحد گردشگری، کتابخانه در حمیدیا، مرمت خانه حاجی بابایی، افتتاح چمن مصنوعی در روستاها و ... را از جمله پروژه ها دانست و بیان کرد: این طرح ها برای 287 نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.

 

انتهای پیام
captcha