به گزارش ایکنا از خوزستان، همزمان با هفته دولت با حضور جمعی از مسئولان اجرایی شهرستان هویزه، کلنگ احداث درمانگاه فصلی زیارتگاه شهدای هویزه روز سهشنبه، 4 شهریورماه، به زمین زده شد.
حسن بوعذار، مدیر زیارتگاه شهدای هویزه در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این مرکز درمانی در زمینی به مساحت 600 مترمربع و با زیربنای 210 متر توسط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ضلع شمالی زیارتگاه احداث خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پیمانکار مربوطه مشخص و مقدمات کار فراهم شده است، افزود: دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفری که سال گذشته داشت، از محل احداث این درمانگاه، بازدید و دستور لازم جهت تسریع در ساخت و ساز پروژه را صادر کرد.
مدیر زیارتگاه شهدای هویزه با تأکید بر ضرورت راهاندازی هرچه سریعتر این مرکز درمانی درباره نحوه خدمترسانی آن نیز گفت: در گام نخست، این درمانگاه پس از احداث، تجهیز و استقرار پزشک به صورت فصلی و در ایام راهیان نور یعنی از مهرماه تا پایان اردیبهشت هر سال به زائران و اهالی روستاهای اطراف زیارتگاه خدمترسانی خواهد کرد و امیدواریم در ادامه به مرکزی دائمی در همه طول سال تبدیل شود و خدمترسان اهالی و عشایر منطقه باشد.
زیارتگاه شهدای هویزه به عنوان اولین نقطه یادمانی دفاع مقدس، محل شهادت شهید علمالهدی و یاران عاشوراییاش در عملیات نصر (۱۶ دی ۵۹) است که در ۲۴ کیلومتری شهر هویزه و ۴۰ کیلومتری اهواز واقع است و در حال حاضر دارای یک پایگاه اورژانس جادهای شبانهروزی و آمبولانس است.
انتهای پیام