کد خبر: 3920268
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
زالی:

دانش‌آموزان تا 3 هفته می‌توانند ناقل کرونا باشند / بازگشایی مدارس نیازمند مطالعه و تحلیل‌

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونای تهران بزرگ اظهار کرد: طبق مطالعات، در کشورهایی که مدارس بازگشایی شده‌اند، دانش‌آموزان تا سه هفته حامل و ناقل کرونا بوده‌اند.

دانش‌آموزان تا سه هفته می‌توانند ناقل کرونا باشند/ بازگشایی مدارس نیازمند مطالعات و تحلیل‌های مدون استبه گزارش خبرنگار ایکنا، علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونای تهران بزرگ، در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به بازگشایی مدارس، گفت: بدون شک بازگشایی مراکز آموزشی و مدارس نیازمند تحلیل‌های مدون و جدی است و مطالعات اخیر نشان می‌دهد که دانش‌آموزان می‌توانند تا سه هفته حامل و ناقل ویروس کرونا باشند.

وی افزود: در برخی کشور‌ها که مدارس بازگشایی‌ شده است تا سه هفته دانش‌آموزان بدون علامت یا دارای علائم خفیف ویروس را به خانواده‌ها یا افراد مسن منتقل کرده‌اند.

زالی اظهار کرد: نکته‌ای که در تهران با آن روبه‌رو هستیم، افزایش میزان سفر‌های درون‌شهری است و با بازگشایی مدارس فشار قابل توجهی بر ناوگان حمل و نقل عمومی وارد خواهد شد.

زالی یادآور شد: اگر بار کنونی حمل و نقل عمومی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته، به دلیل تعطیلی مشاغل آموزشی است؛ طبیعتاً این موضوع در تهران باید به عنوان یک معیار جداگانه مورد نظر قرار گیرد؛ بنابراین باید قبل از هرگونه اقدامی برای فعل و انفعالات مشاغل آموزشی، بحث مدیریت سفر‌های درون‌شهری مخصوصاً مترو را در نظر داشته باشیم.
انتهای پیام
captcha