کد خبر: 3922928
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰

رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس شیراز / اثرگذارترین قشر جامعه، معلمان هستند

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در بازدید سرزده از مدارس شیراز گفت: در تمام مدارسی که امروز به‌صورت سرزده مورد بازدید قرار گرفت شاهد پیش‌بینی‌های لازم در ضدعفونی محیط مدرسه، کلاس‌ها و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و نصب اطلاعیه‌ها و پوسترهایی در راستای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بودیم.

رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس شیراز / اثرگذارترین قشر جامعه، معلمان هستند

به گزارش ایكنا از فارس، عبدالرضا قاسم‌پور، جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت كرونا امروز، 24 شهریورماه در حاشیه بازدید سرزده از مدارس شیراز گفت: با توجه به اینکه بازدیدهای صورت گرفته به‌صورت سرزده و بدون اطلاع قبلی صورت گرفت، شاهد مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق در سطح مدارس شیراز حتی در مدارس حاشیه شهر بودیم که نشان از تدبیر خوب مدیرکل آموزش و پرورش فارس و همکاران فرهنگی استان دارد.

وی با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در بازگشایی مدارس استان گفت: در تمام مدارس شاهد پیش‌بینی‌های لازم در ضدعفونی محیط مدرسه، کلاس‌ها و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و نصب اطلاعیه‌ها و پوسترهایی در راستای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بودیم.

قاسم‌پور به حضور فعال معلمان در مدارس بر اساس شیوه‌نامه بازگشایی مدارس اشاره كرد و گفت: بر اساس تصمیم شورای مدرسه بعضی از مدارس کاملاً مجازی و تحت شبکه شاد با دانش‌آموزان ارتباط برقرار کرده بودند و امیدواریم که هر چه زودتر بعضی از مشکلات سامانه شاد برطرف شود که بتوانند از ظرفیت این شبکه بهتر استفاده کنند.

وی، معلمان را اثرگذارترین قشر جامعه معرفی کرد و گفت: بنا به توصیه آموزش و پرورش معلمان و مربیان باید در حین آموزش مجازی فرهنگ‌سازی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به دانش‌آموزان داشته باشند و همان‌طور که شاهدیم از این فرصت و ظرفیت تاکنون استفاده شده است و امیدواریم که تداوم داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری فارس افزود: بازخورد نظرسنجی و پرسش و پاسخی از والدینی که در مدارس حضور داشتند مثبت بود و همه رضایت خود را  از کارکرد آموزش و پرورش اعلام کردند که امیدواریم که شرایط به همین شکل ادامه پیدا کند.

قاسم‌پور در خصوص بازگشایی دو هفته زودتر مدارس نیز گفت: با توجه به اینکه به‌دلیل شیوع کرونا ویروس مدارس سال گذشته زودتر به پایان رسید و مدتی دانش‌آموزان و خانواده‌ها از مدارس فاصله گرفته بودند، این دو هفته فرصتی است که با هدف مرور درس‌های سال گذشته و ایجاد تعامل و ارتباط بیشتر بین دانش‌آموزان و معلمان شکل گرفته تا اول مهر بتوانند با قدرت بیشتری سال تحصیلی را شروع کنند.

انتهای پیام
captcha