کد خبر: 3924100
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
لاری:

تعداد جان‌باختگان کرونایی افزایش یافت

سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی سه هزار و ۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

شناسایی 3097 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشوربه گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی سه هزار و ۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۲۲ هزار و ۱۴۰ نفر رسید.

وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۴ هزار و ۳۰۱ نفر رسید.

لاری ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۳۵۹ هزار و ۵۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. سه هزار و ۸۹۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

انتهای پیام
captcha