معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: استان همدان در بدترین شرایط و گستردهترین موارد شیوع کرونا از تیرماه تاکنون قرار دارد.
به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از وبدا در همدان، منوچهر کرمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اعلام هشدار جدی و وضعیت قرمز در استان همدان، گفت: شرایط این استان در زمینه شیوع و ابتلا به کرونا بسیار خطرناک است و حتی اوج تعداد بیماران کرونایی بستری شده در تیرماه امسال هم به این تعداد نرسیده است.
وی گفت: طبق آمار به دست آمده تا روز گذشته، در شهرستانهای همدان ۱۸۹۵ نفر، ملایر ۸۶۴، نهاوند ۴۶۶، بهار ۳۰۴، کبودراهنگ ۳۰۱، تویسرکان ۲۲۳، اسدآباد ۱۱۴ و در فامنین ۶۸ نفر بیمار جدید شناسایی شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اعلام اینکه در حال حاضر تعداد موارد مثبت کرونا از بین بیماران بستری در استان به ۴ هزار و ۶۱۲ بیمار رسید، گفت: از آغاز شیوع کرونا تا کنون، تعداد فوت شدگان در استان همدان به ۶۱۸ نفر رسید.