
به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: امسال FAO (سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد) شعار روز جهانی غذا را «توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر» اعلام کرده است.
وی افزود: براساس گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از دو میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.
عبداللهی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، گفت: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای دو میلیارد نفر در هر سال محسوب میشود.
وی تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است. اطلاعرسانی و برنامههای آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ میتواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه اظهار کرد: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهرماه است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا میشود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاعرسانی از طریق رسانههای جمعی با شعار «همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا» مورد تأکید است.
انتهای پیام