کد خبر: 3929941
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹

مرگ ۷۵۳ کرمانشاهی بر اثر ابتلا به کرونا

مرگ ۷۵۳ کرمانشاهی بر اثر ابتلا به کرونا رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از ابتدای اپیدمی تاکنون ۷۵۳ نفر از هم‌استانی‌هایمان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، مهدی محمدی، رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز، ۲۷ مهرماه در نشستی با اشاره به بستری شدن ۴۱ نفر از هم‌استانی‌های مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان، اظهار کرد: جمع موارد بستری در استان به ۵ هزار و ۵۶۰ نفر رسید و تا امروز ۶۲۹ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۹ بیمار مثبت سرپایی در استان کرمانشاه شناسایی و جمع موارد سرپایی در استان به ۱۷ هزار و ۹۹۶ نفر رسید.

محمدی تصریح کرد: تعداد موارد فوت در اثر ابتلای قطعی به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در استان سه نفر بوده است که از این تعداد ۲ مورد فوت مربوط به شهرستان کرمانشاه و یک مورد مربوط به شهرستان کنگاور است.

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مجموع جان‌باختگان در اثر ابتلاء به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون ۷۵۳ نفر بوده است. در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۸ بیمار جدید با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند و ۱۰۸ نفر نیز از بیمارستان پس از بهبودی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام
captcha