کد خبر: 3932175
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲

حمایت بیش از ۱۴ هزار حامی از ایتام کردستانی

حمایت بیش از ۱۴ هزار حامی از ایتام کردستانی معاون مشارکت‌های کمیته امداد استان کردستان از حمایت ۱۴ هزار و ۷۰۰ حامی از ایتام کردستانی در قالب طرح اکرام ایتام در کردستان خبر داد و افزود: در حال حاضر 7 هزار کودک یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار گرفته‌اند.

هیوا رحیمی، معاون مشارکت‌های کمیته امداد استان کردستان، در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: خیران کردستانی در قالب طرح اکرام ایتام می‌توانند ایتام کردستانی را تحت پوشش خود قرار داده و با واریز ماهیانه این کودکان یتیم را مورد حمایت خود قرار دهند.

وی از حمایت 14 هزار و 700 حامی از ایتام کردستانی در قالب طرح اکرام ایتام در کردستان خبر داد و افزود: در حال حاضر هفت هزار کودک یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار گرفته‌اند.

معاون مشارکت‌های کمیته امداد استان کردستان بیان کرد: خیران از طریق طرح اکرام ایتام و محسنین در شش ماهه نخست امسال ۱۰ میلیارد تومان به کودکان نیازمند کردستانی کمک کردند.

وی بیان کرد: طرح اکرام ایتام و محسنین از سوی کمیته امداد با هدف حمایت مادی و معنوی خیران از فرزندان خانواده‌هایی که از نعمت پدر محروم هستند یا به دلیل بیماری، کهولت و از کار افتادگی پدر، توان اداره زندگی خود را ندارند، اجرا می‌شود. میانگین سرانه کمک ماهیانه این حامیان ۱۵۲ هزار تومان و میانگین سرانه دریافتی ماهیانه این کودکان ۲۵۰ هزار تومان بوده است.

رحیمی افزود: در راستای اجرای این طرح، خیران نسبت به ثبت‌نام خود در این طرح اقدام کرده و با انتخاب کودک مورد نظر خود به هراندازه که تمایل دارند به ‌صورت ماهیانه کمک‌های خود را، مستقیماً به‌حساب این کودکان واریز کنند.

معاون مشارکت‌های کمیته امداد استان کردستان در پایان یادآور شد: افرادی که تمایل به ثبت‌نام در این طرح دارند، می‌توانند از طریق مراجعه به سایت اینترنتی ekram.emdad.ir یا ارسال عدد یک به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳۸۷ و یا مراجعه به کلیه دفاتر کمیته امداد در سراسر استان در این طرح مشارکت کنند.

انتهای پیام
captcha