کد خبر: 3932644
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴

مسابقه تلویزیونی «عطر همدلی» در اردبیل برگزار می‌شود

معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل از برگزاری مسابقه رادیو ـ تلویزیونی «عطر همدلی» به مناسبت هفته وحدت خبر داد.

مسابقه تلویزیونی «عطر همدلی» در اردبیل برگزار می‎شودمهدی طاهری، معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، در گفتگو با ایکنا، از برگزاری مسابقه تلویزیونی «عطر همدلی» به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت خبر داد و گفت: مسابقه تلویزیونی «عطر همدلی» در قالب هفت برنامه کوتاه تولید شده است که در ایام هفته وحدت، هر روز یک برنامه از طریق شبکه‌های مختلف تلویزیونی و رادیویی و همچنین پیام‌رسان‌های اجتماعی پخش و منتشر می‌شود.

وی افزود: این برنامه با حضور چهره‌های شاخص قرآنی و هنری کشور به منظور تبیین اهمیت و ضرورت وحدت میان فرق و مذاهب اسلامی از منظر آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع) با محوریت کتاب وحدت اسلامی از دیدگاه قرآن و عترت نوشته آیت‌الله شهید «محمدباقر حکیم» طراحی و تولید شده است.

طاهری تصریح کرد: در هر قسمت از برنامه «عطر همدلی»، مسابقه پیامکی از محتوای ارایه شده، پیش‌بینی شده که هر شب به قید قرعه به ۱۰ نفر از افرادی که پاسخ صحیح داده باشند، جایزه سه میلیون ریالی اهدا می‌شود.

معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل خاطر نشان کرد: مخاطبان این مسابقه تلویزیونی می‌توانند برای شرکت در مسابقه، عدد گزینه صحیح را به سامانه ۳۰۰۰۰۱۱۴ ارسال و برای مشاهده نام برندگان و دریافت برنامه به صفحه اختصاصی «خانه‌های نورانی» در  اینستاگرام، ایتا و بله مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha