کد خبر: 3932696
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۳

شورای قرآن منطقه ۱۳ شهرداری تهران برگزار شد

جلسه شورای قرآن منطقه ۱۳ با حضور فعالان قرآنی محلات این منطقه و مسئولان خانه‌های قرآن و عترت سرای محلات تشکیل شد.

به گزارش ایکنا، جلسه شورای قرآن منطقه ۱۳ با حضور فعالان قرآنی محلات این منطقه برگزار شد. این جلسه با حضور قاسم مالکی، مدیر امور قرآنی منطقه ۱۳ و مسئولان خانه‌های قرآن و عترت سرای محلات تشکیل شد.
 
مدیر امور قرآنی منطقه ۱۳ در ابتدای جلسه گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، قدر مسلم محدودیت‌هایی در بخش آموزش و ترویج قرآن ایجاد شده که لازم است با تغییر رویکرد آموزش‌های حضوری به سمت آموزش‌های مجازی و غیر حضوری بتوان در پیشبرد اهداف مشخص شده پیش برویم. آموزش مجازی تجربه‌ای جدید است که باید ضمن در نظر گرفتن مؤلفه‌های آموزشی، مخاطبان خود را در راستای تعلیم آیات نورانی قرآن بهره‌مند سازیم.
 
در ادامه این جلسه حاضران ضمن ارائه گزارش عملکرد شش ماهه اول سال ۱۳۹۹، با بیان دغدغه‌های موجود در زمینه آموزش و ترویج فرهنگ قرآنی خواستار برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتر جهت استفاده بهینه از فضای مجازی در بخش آموزش شدند.
 
در بخش دیگری از این جلسه تجربیات جدید در دوران شیوع کرونا از سوی فعالان قرآنی منطقه ۱۳ ارائه شد. ازجمله مهمترین مصادیق عملی در این عرصه می‌توان آموزش روخوانی و تجوید به صورت آنلاین، آموزش مفاهیم کاربردی آیات و حفظ قرآن به صورت مجازی و نیز ختم گروهی قرآن که در مناسبت‌های مختلف به صورت مجازی برگزار شده اشاره کرد.
 
در پایان جلسه مقرر شد در جلسات آتی راهکار‌های عملیاتی آموزش مجازی علوم قرآنی پیگیری شود.
انتهای پیام
captcha