کد خبر: 3933862
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵

مؤسسه قرآنی معراج؛ فعال در حوزه مواسات

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت معراج شهر آبدان، علاوه بر ورود به آموزش مجازی قرآن، در ایام کرونا به بحث مواسات و همدلی نیز ورود خوبی داشته و با استفاده از ظرفیت خیران توانسته در جایگاه خودش مؤثر واقع شود.

مؤسسه قرآنی معراج؛ مؤسسه‌ای ممتاز در حوزه مواساتمحمدحسن توشکان، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت معراج شهر آبدان استان بوشهر در گفت‌وگو با ایکنا بیان کرد: در برخی از فصول سال به طور متغیر بین 200 تا 500 علاقه‌مند به فراگیری قرآن کریم به مؤسسه مراجعه دارند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مؤسسه فعالیت‌هایش را به صورت مجازی پیش می‌برد، افزود: پیش از شیوع کرونا، دوره‌های حضوری روخوانی، روان‌خوانی و صوت و لحن داشتیم و حتی در ارائه آموزش به قاریان قرآن که علاقه‌مند به حضور در مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه بودند به طور ویژه آموزش‌های تخصصی را ارائه می‌کردیم. با آموزش و پرورش نیز همکاری داشتیم و در مجموع تمام برنامه‌های سطح شهر مثل محافل قرآنی برعهده این مؤسسه بود.

توشکان همچنین به استفاده از ظرفیت خیران قرآنی اشاره و عنوان کرد: ماهانه بین 2 تا 10 میلیون از ظرفیت خیران استفاده و به محرومان شهر کمک می‌شود. در حوزه مواسات و کمک به نیازمندان، مؤسسه معراج آبدان یکی از مؤسسات فعال است. در مناسبت‌های مختلف از قبیل اعیاد و... کمک‌ها را ادامه می‌دهیم، تهیه جهیزیه، لوازم منزل، کمک به بیماران در تأمین دارو و اجاره‌خانه از مواردی بوده که مورد توجه قرار گرفته است.

وی گفت: در حال حاضر نیز برای دیگر مؤسسات قرآنی نیز تعدادی دفتر و لوازم‌التحریر تأمین شده است. در فضای مجازی نیز انتشار پیام‌هایی فرهنگی حول موضوعاتی چون پوشش بانوان و اهمیت حجاب را آغاز کرده‌ایم. البته در مجموع به دلیل نبود زیرساخت‌ها و گوشی‌های هوشمند، دوره‌های آموزشی در فضای مجازی رونق زیادی ندارد.

یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت معراج شهر آبدان استان بوشهر در کنار مسجد امام حسین(ع) این شهر واقع شده است.

انتهای پیام
captcha