کد خبر: 3933994
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶

مسئولان با اعمال محدودیت‌ها و نظارت‌ها به كمك مدافعان سلامت بیایند

مسئولان با اعمال محدودیت‌ها و نظارت‌ها به كمك مدافعان سلامت بیایند جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت كرونا ضمن قدردانی از مدافعان سلامت گفت: فرمانداران، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و ارگان‌ها می‌توانند با اعمال محدودیت‌ها، تشدید بازرسی‌ها و نظارت‌ها به کمک تیم بهداشتی درمانی بیایند.

به گزارش ایكنا از فارس، عبدالرضا قاسم‌پور، جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا امروز، 18 آبان‌ماه در جمع اعضای ستاد دانشگاهی مدیریت كرونا ضمن تقدیر از مجموعه سلامت فارس به پاس تلاش ایثارگونه و شبانه‌روزی در برابر کروناویروس تأکید کرد: فرمانداران، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و ارگان‌ها می‌توانند با اعمال محدودیت‌ها، تشدید بازرسی‌ها و نظارت‌ها به کمک تیم بهداشتی درمانی بیایند.

وی افزود: با درایت و مدیریت رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، اقدامات مطلوبی در مراکز درمانی استان اتفاق افتاده و همچنین با مدیریت استاندار فارس در سطح استان اقدامات مناسبی در راستای حفظ سلامت مردم انجام شده است.

قاسم‌پور ادامه داد: بیش از هشت ماه است که همه مسئولان استان به‌صورت شبانه‌روز درگیر مدیریت کروناویروس هستند و در این شرایط سخت و حساس، تجربیات خوبی به دست آمده است که باید از این تجربیات و فرصت‌ها برای تأمین سلامت مردم استفاده کرد.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه این ویروس خشن‌تر شده و با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم، محدودیت‌ها اعمال می‌شود، اظهار کرد: تصمیمات ابتکاری بسیار خوبی در استان فارس به نفع سلامت مردم گرفته شده است.

وی بیان کرد: در چند روز اخیر با همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز حدود ۵۰۰ تخت به تخت‌های بیمارستان‌های استان اضافه شده است، اما هنوز بیمارانی هستند که در لیست انتظار بیمارستان‌ها قرار دارند، قدرت سرایت بیماری بالا رفته است و مردم نیز نسبت به گذشته، دستورات بهداشتی را کمتر رعایت می‌کنند و این افزایش تخت‌ها و تجهیزات و امکانات و تلاش مجموعه بهداشت و درمان در حفظ سلامت و نجات جان بیماران بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

قاسم‌پور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به سه مؤلفه سلامت، امنیت و اقتصاد و معیشت مردم، گفت: باید مسئولان دستگاه‌ها، ادارات و سازمان‌ها، توجه به این سه مؤلفه را در اولویت فعالیت‌ها و تصمیمات خود قرار دهند.

معاون استاندار فارس، روند رو به افزایش موارد ابتلا در شهرستان‌ها را موجب اعمال محدودیت‌های سختگیرانه در برخی شهرستان‌ها عنوان کرد و افزود: لازم است فرمانداران با جدیت، مصوبات ملی و استانی را در ادارات و دستگاههای تحت پوشش اجرا کنند.

وی، انجام بالای تست‌های تشخیصی کرونا، درمان بیماران، مدیریت کنترل بیماری، تشدید بازرسی‌ها و نظارت‌ها، طرح فاصله‌گذاری هوشمند و حجم بالای ارائه خدمات بهداشت و درمان را از جمله موفقیت‌های استان فارس نسبت به سایر استان‌های کشور عنوان کرد.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا ادامه داد: لازم است اطلاع‌رسانی در افکار عمومی در خصوص دلیل اعمال محدودیت‌ها صورت بگیرد و مردم فهیم استان آگاه باشند اعمال محدودیت‌ها در راستای حفظ سلامت مردم است.

قاسم‌پور، یکی از دستاوردهای خوب استان فارس را انجام تست تشخیصی کروناویروس که از مرز پنج هزار نمونه عبور کرده و این را موفقیتی بی نظیر در کشور خواند که تلاش و ایثارگری مجموعه بهداشت و درمان استان را نشان می‌دهد و نتیجه این امر، شناسایی به موقع بیماران مشکوک و مبتلا به کووید۱۹ بوده است.

وی تأکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در رعایت پروتکل‌های بهداشتی الگو باشند و نظارت ویژه بر کارکنان و واحدهای تحت پوشش در زمینه رعایت دستورات بهداشتی در برابر کرونا داشته باشند، هرگونه تجمعات مغایر با دستورات بهداشتی، مراسم ختم و عروسی ممنوع است و متخلفان به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شوند.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت كرونا توصیه کرد: با توجه به استمرار کروناویروس، با فراهم‌سازی زیرساخت‌ها، آموزش مجازی باید در اولویت دستورکارها باشد.

قاسم‌پور گفت: با داشتن تیم قوی بهداشت و درمان استان و همدلی، اتحاد و انسجام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همه باید برای تجدید قوای تیم‌های درمانی و مجموعه سلامت فارس کمک کنیم.

وی با بیان اینكه بیماری خطرناک‌تر شده و مقابله با آن کاری سخت و طاقت‌فرسا است، در این مسیر راهی به غیر از اعمال محدودیت‌ها نداریم، گفت: انتظار نداشته باشیم مجموعه بهداشت و درمان به تنهایی برای سلامت مردم پای کار باشد، همه مسئولان ادارات، سازمان‌ها، ارگان ها، ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی باید برای یاری به مدافعان سلامت گام بردارند.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا همچنین در خصوص تشکیل قرارگاه عملیاتی، کمیته اجرای نظارت، بازرسی و پیگیری مصوبات، بسته‌های حمایتی و معیشتی، ناوگان حمل و نقل، مصوبات کشوری، استفاده از ظرفیت خیرین، ضدعفونی معابر و مکان‌های پرتردد، توضیحاتی ارائه داد.

در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه نیز مهم‌ترین اقدامات انجام شده و همچنین اولویت‌های سلامت استان را مطرح کردند.

همچنین فرمانداران شهرستان‌های استان، رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و رؤسای شبکه‌های بهداشت و درمان استان در ارتباط ویدئوکنفرانسی، به طرح مسائل خود در امر مقابله با کروناویروس در استان پرداختند.

انتهای پیام
captcha