استان فارس در ۲۴ ساعت گذشته تلخترین روز خود را در ایام کروناویروس تجربه کرد و ۴۶ خانواده دیگر در استان داغدار شدند. 
به گزارش ایكنا از فارس، علی اكبری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز امروز، 18 آبانماه در استودیو سلامت فارس با ابراز تأسف از ثبت بیشترین آمار جانباختگان کروناویروس در استان طی روز گذشته گفت: با جان باختن ۴۶ هماستانی طی روز گذشته تاکنون، مجموع جانباختگان استان از ابتدای شیوع تاکنون به یكهزار و ۶۷۸ نفر افزایش یافت.
وی افزود: در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تا امروز هجدهم آبان، بیش از ۴۰۰ هزار نمونهگیری انجام شده است که از این تعداد، ۱۰۳ هزار و ۴۴۰ مورد مثبت شناسایی شده است.
اكبری همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را ۸۷ هزار و ۷۲۱ نفر اعلام کرد و با اشاره به بستری یكهزار و ۶۶۶ بیمار مشکوک و دارای علامت کروناویروس در بیمارستانهای استان گفت: از این تعداد، ۲۴۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ نیز به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شیراز ابراز امیدواری کرد تا با مشارکت مردم نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و پرهیز از ترددهای غیرضروری و همت و تلاش تیمهای بهداشتی درمانی، این بیماری در استان کنترل شود.
انتهای پیام