کد خبر: 3934062
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵

اجرای طرح «در 45 روز روخوانی قرآن یاد بگیرید»

طرح «در 45 روز روخوانی قرآن یاد بگیرید» از سوی مجمع‌القرآن فاطمیون شهرستان گراش اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام سعید بصیری، مدیر مؤسسه مجمع‌القرآن فاطمیون شهرستان گراش در گفت‌وگو با ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: طرح «در 45 روز روخوانی قرآن یاد بگیرید» ویژه بزرگسالان به صورت حضوری(با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی) و غیر حضوری (از طریق پیام‌رسان واتس‌آپ و اسکای‌روم) اجرا می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه تعدادی از بزرگسالان به ویژه در روستاهای اطراف شهرستان از بی‌سوادی قرآنی رنج می‌برند، بنابر این این دوره برنامه‌ریزی شد. دوره حفظ اجزاء 29 و 30، آموزش تجوید در سطوح مبتدی، پیشرفته و مفاهیم و تفسیر قرآن و برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی با هدف نهادینه کردن آموزه‌های دینی در جامعه و خانواده به صورت مجازی در حال برگزاری است.

یادآور می‌شود، بانوان علاقه‌مند برای ثبت نام در این دوره و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 09173830137 و آقایان متقاضی نیز با شماره 09179085515 تماس بگیرند.

انتهای پیام
captcha