کد خبر: 3939302
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵

ارائه خدمات بهزیستی به معلولان اردبیلی

مدیر کل بهزیستی استان اردبیل گفت: ۳۸ هزار نفر دارای معلولیت از خدمات بهزیستی استان بهره‌مند هستند.

ارائه خدمات بهزیستی به معلولان اردبیلیبه گزارش ایکنا از اردبیل، بهزاد ستاری، مدیر کل بهزیستی استان اردبیل، ۱۶ آذرماه، با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت افراد دارای معلولیت در استان اردبیل، گفت: ۳۸ هزار نفر دارای معلولیت از خدمات بهزیستی استان بهره‌مند هستند.

وی بیان کرد: برنامه‌های گرامیداشت افراد دارای معلولیت در استان اردبیل با شعار «ساخت جهانی بهتر پس از کرونا برای افراد دارای معلولیت» از ۱۳ تا ۱۹ آذرماه برگزار خواهد شد.

مدیر کل بهزیستی استان اردبیل، افزود: غربالگری شنوایی، غربالگری بینایی سنجی و مشاوره و آزمایش ژنتیک از مهمترین برنامه‌های اجرایی بهزیستی با هدف جلوگیری از معلولیت افراد است که با مشارکت شهروندان در سطح جامعه صورت می‌گیرد.

ستاری خاطر نشان کرد: در طرح غربالگری شنوایی ۱۰۰ درصد نوزادان و افراد استان تحت پوشش هستند و در غربالگری بینایی سنجی که ویژه کودکان ۳ تا ۶ سال هستند بیش از ۹۷ درصد از کودکان استان تحت پوشش قرار دارند.

وی اظهار کرد: در آزمایش ژنتیک طی سال جاری تاکنون ۱۸۰ آزمایش صورت گرفته و ۳۳۲۰ نفر نیز از خدمات مشاوره ژنتیک بهره‌مند شده اند.

مدیر کل بهزیستی استان گفت: هم اکنون ۱۶ مرکز شبانه روزی در استان برای بیماران روانی، سالمندان و ذهنی خدمات ارائه می‌دهد و ۲۶ مرکز نیز به صورت روزانه برای سالمندان، بیماران روانی، آموزش ذهنی، کارگاه تولیدی و حمایتی حرفه آموزی، کودکان اوتیسم، افراد کمک شنوا، ناشنوا و خانواده خدمات مختلف ارائه می‌کند.

ستاری تاکید کرد: در هفته حمایت از معلولان نیز از ۲۵ واحد مسکونی معلولان نیز افتتاح می‌شود که با این رقم تعداد واحد‌های مسکونی اختصاص یافته به معلولان به ۲۵۰ واحد مسکونی رسید.

وی بیان کرد: پرداخت حق پرستاری برای معلولان شدید و ضایعه نخاعی نیز از دیگر خدمات ارائه شده است که هم اکنون ۴۵۰ خانواده در استان اردبیل از این خدمات بهره‌مند هستند.

مدیر کل بهزیستی استان اظهار کرد: ارائه کمک معیشتی ماده ۲۷ قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت نیز از دیگر ضوابط بودجه‌ای که برای دهک‌های یک تا سه بهزیستی اختصاص می‌یابد و این قانون نیازمند توجه جدی نمایندگان استان است.

انتهای پیام
captcha