کد خبر: 3939566
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵

ثبت‎‌نام تسهیلات حمایتی ویژه ناشران برای آخرین بار تمدید شد

مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تمدید ثبت‌نام تسهیلات حمایتی کم‌بهره به ناشران خصوصی تا ۲۸ آذرماه خبر داد.

ثبت‎‌نام تسهیلات حمایتی ویژه ناشران برای آخرین بار تمدید شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیرضا اسماعیلی گفت: نظر به تشکیل نخستین جلسه کارگروه اعطای تسهیلات حمایتی بخش فرهنگ (ویژه ناشران) و با عنایت به فراخوان قبلی تصمیم گرفته شد زمان ثبت‎نام در سامانه برای آخرین بار جهت بهره‏‌مندی هر چه بیشتر ناشران تمدید شود.

مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی ادامه داد: با توجه به تعطیلی‎های اخیر برای قطع زنجیره کرونا، مدت ثبت‏‌نام وام کم‌بهره تا ۲۸ آذر سال جاری تمدید شد.

بر اساس این گزارش، ناشران متقاضی دریافت این تسهیلات و یا ناشرانی که ثبت‌نام آنها به طور ناقص انجام شده است می‎توانند با مراجعه به سامانه تحفه به آدرس الکترونیک https://tohfeh.farhang.gov.ir نسبت به ثبت‌‏نام و یا تکمیل مدارک اقدام کنند.

سقف این تسهیلات کم‎بهره تا سقف یک میلیارد ریال است که در این مرحله صرفاً برای ناشران بخش خصوصی سراسر کشور در نظر گرفته شده است. این آخرین فرصت برای دریافت تسهیلات کم‎بهره است و به درخواست‏‌های رسیده پس از این تاریخ به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
سمیه قربانی
captcha