کد خبر: 3940268
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۴

کاهش 32 درصدی مبتلایان به کرونا در کشور

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به محدودیت‌های اخیر کرونایی گفت: میانگین تعداد مبتلایان به کرونا در کشور نسبت به چند هفته گذشته، نزدیک 32 درصد کاهش یافته است.

کاهش 32 درصدی مبتلایان به کرونا در کشور

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی چهارشنبه شب 19 آذرماه، در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در آذربایجان‌شرقی با اشاره به محدودیت‌های اخیر کرونایی گفت: میانگین تعداد مبتلایان به کرونا در کشور نسبت به چند هفته گذشته، نزدیک 32 درصد کاهش یافته است.

وی گفت: امیدواریم با اجرای هرچه خوب طرح ملی شهید سلیمانی، بتوانیم تعداد مبتلایان و فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا را به کمترین میزان ممکن برسانیم.

حریرچی، با بیان اینکه شهید سلیمانی صدها کیلومتر دورتر از مرزهای جغرافیایی کشور برای تمامی مردم ایران اسلامی، امنیت و آسایش به ارمغان آورده است تصریح کرد: تمامی مسئولان درگیر در مدیریت و مقابله با بیماری کرونا باید با تمام توان و امکانات، یاری‌گر اجرای طرح محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی باشند.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با قدردانی از افزایش توجه مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه افزود: هرگونه عادی‌انگاری و بی‌توجهی به پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت، وضعیت را تغییر داده و روزهای ناگواری را در صورت آغاز موج چهارم کرونا به همراه خواهد داشت.

وی شناسایی مبتلایان بی‌اطلاع و ناقل ویروس کرونا را یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های وزارت بهداشت برشمرد و اظهار کرد: این موضوع، نقش بسیار مهمی در قطع زنجیره انتقال بیماری دارد که تلاش‌ها برای عملیاتی‌کردن هرچه بهتر این موضوع، ادامه دارد.

حریرچی، همچنین دورهمی‌های فامیلی و خانوادگی را اصلی‌ترین عامل ابتلا مردم به بیماری کووید 19 برشمرد و افزود: اعمال سختگیرانه محدودیت‌ها و اجرای قانون در برابر افراد متخلف باید بیش از پیش مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین از اقدامات اثربخش استان آذربایجان‌شرقی در زمینه کمک مومنانه و معیشتی به اقشار نیازمند نیز قدردانی کرد و خواستار توجه هرچه بیشتر خیرین و سازمان‌های حمایتی به نیازمندان در شرایط سخت کنونی شد.

وی افزود: خوشبختانه آمار ابتلا و فوت ناشی از کووید 19 در استان آذربایجان‌شرقی، کاهش یافته که امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

انتهای پیام
captcha