کد خبر: 3941846
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷

مشارکت بسیج و خیران در طرح سلامت‌محور شهید سلیمانی

رئیس بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی محدود به تمرکز در بیمارستان‌ها نیست، گفت:‌ با تقسیم کاری که صورت گرفته است از ظرفیت پایگاه‌های مقاومت بسیج، معتمدان محلات، شورایاری‌ها، خیران، پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشتی درمانی شهر‌ها و روستا‌ها برای مقابله با ویروس کرونا استفاده می‌شود.

تداوم طرح شهید سلیمانی در جهت کاهش ابتلا و مرگ و میز کروناشاهین محمدصادقی، رئیس بسیج جامعه پزشکی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به تداوم اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای کاهش ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا اظهار کرد: با تلاش نخبگان و جامعه پزشکی کشور طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در وزارت بهداشت تصویب شده و در حال اجراست. امیدواریم در این طرح بتوانیم تمام ظرفیت‌های بسیج را در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار دهیم و قدم‌های مؤثری را برای کنترل بیماری کرونا و قطع زنجیره آن برداریم.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: این طرح محدود به تمرکز در بیمارستان‌ها نیست و با تقسیم کاری که صورت گرفته است از ظرفیت پایگاه‌های مقاومت بسیج، معتمدان محلات، شورایاری‌ها، خیران، پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشتی درمانی شهر‌ها و روستا‌ها برای مقابله با ویروس کرونا استفاده می‌شود.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه در این طرح افراد مبتلا شناسایی شده و بر افراد ناقل کرونا در کشور نظارت می‌شود، تصریح کرد: همه افرادی که بیش از ۱۵ دقیقه و به فاصله دو متر با فرد ناقل ارتباط داشته‌اند از نظر ما آلوده محسوب می‌شوند و باید مورد نظارت قرار گیرند.

وی یادآور شد: برخی افراد خودشان با شماره تلفن ۴۰۳۰ تماس می‌گیرند و اعلام می‌کنند که علائم کووید ۱۹ را دارند و برخی دیگر نیز نتیجه تست کرونای آن‌ها مثبت اعلام می‌شود. همه این افراد زیر چتر نظارتی ما قرار می‌گیرند.

محمدصادقی یادآور شد: ترجیح ما این است که مبتلایان به کرونا در منزل خود قرنطینه شوند، اما اگر اعضای خانواده فرد بیمار، راضی به مراقبت از آن فرد در خانه نباشند یا کوچک بودن منزل اجازه مراقبت را ندهد، این افراد با تصمیم نهایی پزشک به بیمارستان منتقل می‌شوند.
انتهای پیام
captcha