کد خبر: 3942865
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
با سخنرانی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام؛

اندیشکده مدیریت راهبردی انقلابی کردستان افتتاح شد

اندیشکده مدیریت راهبردی انقلابی کردستان افتتاح شد قرارگاه استانی اباذر و اندیشکده مدیریت راهبردی انقلابی کردستان با سخنرانی محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به صورت آنلاین شامگاه گذشته، دوم دی‌ماه در استان کردستان افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، به نقل از روابط عمومی قرارگاه استانی اباذر در کردستان، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه گذشته، دوم دی‌ماه در افتتاحیه قرارگاه استانی اباذر و اندیشکده مدیریت راهبردی انقلابی کردستان، اظهار کرد: امروزه پس از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی نوبت نسل‌های سوم و چهارم است که به تحول در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی بپردازند.

وی با بیان اینکه قیام سوم بر عهده نسل‌های سوم و چهارم است، افزود: جوانان باید ضمن فعالیت در بازارهای داخلی و جایگزینی کالاهای ایرانی به جای اجناس خارجی، بازارهای منطقه‌ را با تولید کالاهای با کیفیت تصاحب کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار ایجاد ایران بزرگ اقتصادی توسط جوانان نسل سوم و چهارم شد و اعلام کرد: باید در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب برای خودکفایی، داشتن قدرت، سیاست، زندگی و درآمد خوب تلاش کنیم.

وی بر لزوم تلاش جوانان نسل سه و چهار انقلاب در این راستا و در قالب تشکیلاتی فراجناحی و فراحزبی تأکید و بیان کرد: جوانان متعهد و تلاشگر باید بعد از آموزش، فعالیت‌های جهادی انجام دهند و در کنار رسیدگی به محرومان به کارهای خلاقانه و اختراعات جدید بپردازند. امروز تمام جهان به سمت فناوری‌های پیشرفته سوق پیدا کرده‌اند، بنابراین ما نیز باید قدرت خود را در بخش‌های مختلف از جمله علم، فناوری و اقتصادی ارتقاء دهیم.

رضایی نظام به آمادگی برای آموزش جوانان و علاقمندان در راستای ایجاد تحول در اقتصاد کشور اشاره و بیان کرد: ما تجربیات دوران دفاع مقدس و دیگر برهه‌های انقلاب را در اختیار نسل جوان می‌گذاریم و جوانان نیز باید همت کرده و تحول بزرگی در کشور ایجاد کنند و قطعا موانع نیز از سر راه برداشته می‌شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نسل دوم انقلاب در منطقه کردستان با شرارت ضدانقلاب مواجه شدند، تأکید کرد: در کردستان خود مردم و پیشمرگان کُرد مسلمان وارد میدان شده و ضد انقلاب را بیرون کردند و اکنون نیز فرزندان همین رزمندگان و مردم ولایتمدار، باید در راه توسعه منطقه و کشورشان تلاش کنند.

بهره‌مندی از دانش جوانان نخبه کردستانی

مهدی ترابیان، فرمانده قرارگاه استانی اباذر در کردستان، با اعلام اینکه باید مسیر بهره‌مندی از دانش و تخصص جوانان نخبه و صاحب فکر کردستانی برای کمک به توسعه و شکوفایی کشور فراهم شود، افزود: نیروی انسانی نخبه، توانمند و متخصص از سرمایه‌های استان کردستان است و این لزوم توجه به شکوفایی این سرمایه‌های انسانی را نشان می‌دهد.

وی افزود: با گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی، آن‌چنان که باید به نیروهای کردستانی در سطح ملی توجه نشده و ضروریست با برنامه‌ریزی و شناسایی جوانان نخبه از ظرفیت آنان در سطح کلان بهره‌مند شد.

فرمانده قرارگاه اباذر کردستان اعلام کرد: این قرارگاه فرصتی برای نخبگان و جوانان است که اگر طرح یا مسئله‌ای در مورد مسائل ملی کشور و استان دارند، از طریق آن به مدیران ارشد کشور منعکس کنند.

وی با بیان اینکه جوانان می‌توانند از طریق این قرارگاه خود را تقویت کنند، اعلام کرد: در نظر داریم دوره مدیریت راهبردی انقلابی را در استان برگزار کنیم که این امر در راستای همان انتقال تجربیات و ارتباط بدون واسطه جوانان استان با مدیران اجرا می‌شود.

ترابیان با اشاره به اینکه این دوره با استفاده از اساتید که در پست‌های مدیریتی ارشد در کشور هستند و به صورت مجازی برگزار خواهد شد، یادآور شد: بدنبال آن هستیم که عقب‌ماندگی کردستان جبران شود و از جوانان و نخبگان استان برای مدیریت کلان کشور استفاده شود.

انتهای پیام
captcha