کد خبر: 3944793
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶
لاری خبر داد؛

کرونا جان ۱۱۴ بیمار دیگر را گرفت

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۶ هزار و ۲۸۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ از جان باختن ۱۱۴ بیمار در شبانه روز گذشته خبر داد.

کرونا جان ۱۱۴ بیمار  دیگر را گرفتبه گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به شناسایی ۶ هزار و ۲۸۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور گفت: مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور به یک میلیون و ۲۳۱ هزار و ۴۲۹ نفر رسید.

وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۵ هزار و ۳۳۷ نفر رسید.

لاری بیان کرد: خوشبختانه تا کنون ۹۹۵ هزار و ۵۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

وی ادامه داد: پنج هزار و ۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری یادآور شد: در حال حاضر براساس آخرین تحلیل‌ها، ۴ شهرستان ساری، آمل، رامسر و سوادکوه شمالی در وضعیت قرمز، ۶۳ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳۸۱ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام
captcha