کد خبر: 3944947
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲

جوایز برگزیدگان مسابقه «بیرق» اهدا شد

قائم‌مقام اتحادیه قرآنی یزد از واریز جوایز برگزیدگان مسابقه به یاد رهروان قرآن با عنوان «بیرق» که از سوی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی فرهنگی قرآن و عترت استان یزد و به صورت کشوری برگزار شد، خبر داد.

جوایز برگزیدگان مسابقه «بیرق» واریز شدمحمد شایق، قائم‌مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی فرهنگی قرآن و عترت استان یزد، در گفت‌وگو با ایکنا از یزد،‌ با اشاره به برگزاری مسابقه مجازی «بیرق» در ماه محرم و صفر اظهار کرد: مسابقه «بیرق» برگرفته از عبارت به یاد رهروان قرآن در شصت روز ماه محرم و صفر در ۳۰ شماره به صورت دو روز یکبار به همت اتحادیه قرآنی استان یزد و با همکاری شش نهاد فرهنگی استان در اپلیکیشن «افق» برگزار شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با برگزاری این مسابقه توانستیم به هدف مدنظر دست پیدا کنیم و قریب به ۲۰ هزار کاربر در مسابقات بیرق شرکت کردند.

شایق افزود: این مسابقه که به مدت 60 شب، از ابتدای محرم‌الحرام تا پایان صفرالمظفر انجام گرفت، فایل‌های صوتی کوتاه از سخنرانی خطبا و سخنرانان شهیر کشور در اپلیکیشن افق بارگذاری شد که از محتوای صوتی، تعدادی سوال استخراج می‌شد و در هر شماره کیف پول ۲۰ نفر از شرکت‌کنندگان در این مسابقه، البته به قید قرعه به مبلغ ۲۵ هزار تومان شارژ شد.

قائم‌مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی فرهنگی قرآن و عترت استان یزد تصریح کرد: فهرست برگزیدگان و شماره‌ حساب‌های آنها به امور مالی ارجاع داده شد و جوایز مسابقه بیرق در هفته دوم دی ماه به حساب برندگان واریز شد.

انتهای پیام
captcha