کد خبر: 3945148
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵

شهید سلیمانی عزم مظلومان جهان را برای مقابله با آمریكا چندین برابر كرد

شهید سلیمانی عزم مظلومان جهان را برای مقابله با آمریكا چندین برابر كرد فرمانده نیروی انتظامی فارس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی گفت: این مجاهد نستوه و سمبل مقاومت که لباس شهادت برازنده قامت رعنای وی بود، عزم مردم ایران و مظلومان جهان برای مقابله در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکای جنایتکار و حامیان و منافقان کوردل را چند برابر کرد.

به گزارش ایكنا از فارس، سردار رهام بخش حبیبی، فرمانده نیروی انتظامی فارس امروز، 13 دی‌ماه در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار دل‌ها، شهید قاسم سلیمانی گفت: امروز انقلاب اسلامی با حضور جوانان، مردان و زنانی غیرتمند به‌خصوص نیروهای مسلح کشور در همه عرصه‌ها توانسته با قدرت و استقامت در مقابل استکبار جهانی قد علم کند و در مقابل هرکس که به دنبال ضربه زدن به این نظام و انقلاب است، بایستد.

وی افزود: امروز در پاسداشت مقام و جایگاه سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی و در سالگرد شهادتش یک‌صدا فریاد می‌زنیم و اینک با خود عهد و پیمان می‌بندیم که تا آخرین قطره خون راه سردار رشید و شجاع اسلام و شهدا والامقام را زنده نگه داشته و همواره در این مسیر گام برداریم.

حبیبی تأكید كرد: این مجاهد نستوه و سمبل مقاومت که لباس شهادت برازنده قامت رعنای وی بود، عزم مردم ایران و مظلومان جهان برای مقابله در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکای جنایتکار و حامیان و منافقان کوردل را چند برابر کرد.

فرمانده نیروی انتظامی فارس در پایان به نمایندگی از خانواده بزرگ کارکنان فرماندهی انتظامی استان  سالروز شهادت بزرگ مرد جهاد و مقاومت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی را به محضر حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، ملت بزرگ ایران و به ویژه مردم شهیدپرور استان فارس تسلیت گفت.

انتهای پیام
captcha