کد خبر: 3945840
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۷
مظهری بیان کرد:

حضور 92 هزار گروه اجرایی و مدیریتی کنترل کرونا در طرح شهید سلیمانی

جانشین معاونت سلامت سپاه از حضور 92 هزار تیم اجرایی و مدیریتی کنترل کرونا در طرح شهید سلیمانی خبر داد و گفت: سه هزار و 900 تیم مراقبتی، 37 هزار تیم حمایتی و 16 هزار تیم نظارتی نیز در این طرح حضور دارند.

حضور 92 هزار تیم اجرایی و مدیریتی در طرح شهید سلیمانیسردار محمدمهدی مظهری، جانشین معاونت سلامت آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران، در گفت‌وگو با ایکنا، از حضور ۹۲ هزار تیم اجرایی و مدیریتی کنترل کرونا در طرح شهید سلیمانی خبر داد و گفت: سه هزار و ۹۰۰ تیم مراقبتی، ۳۷ هزار تیم حمایتی و ۱۶ هزار تیم نظارتی نیز در این طرح حضور دارند. سپاه‌ تمامی استان‌ها، سپاه‌های ناحیه و حوزه‌های مقاومت بسیج به همراه بسیج محلات و بسیج مساجد در این طرح شرکت کرده‌اند. ضمن اینکه هر تیم شامل یک پزشک، چهار پرستار و ۱۰ مراقب سلامت است.

وی اظهار کرد: تیم‌های مشارکت‌کننده در طرح شهید سلیمانی به سه دسته تیم نظارتی، مراقبتی و حمایتی تقسیم می‌شوند. تیم‌های نظارت ابتدا افراد مبتلا را و در مرحله بعد افرادی که با این مبتلایان در ارتباط بودند را شناسایی می‌کنند. تیم‌های مراقبتی نیز از مبتلایانی که در قرنطینه خانگی هستند مراقبت و ملزومات دارویی آن‌ها را تهیه می‌کنند تا این افراد مجبور نباشند از قرنطینه خارج شوند. تیم‌های حمایتی نیز با بسته‌های حمایتی از افراد کم‌بضاعت به ویژه بیماران حمایت می‌کنند. مباحث آموزشی نیز از سوی این تیم‌ها دنبال می‌شود و زمانی که به در منازل مراجعه می‌کنند، نکات پیشگیری از ابتلا و نحوه مراقبت از بیمار را به خانواده‌ها آموزش می‌دهند.

مظهری با ذکر اینکه بهداشت و درمان سپاه و مجموعه بسیج پیش از طرح شهید سلیمانی نیز طرح‌های درمان‌محور را اجرا می‌کرد، تصریح کرد: محوریت این طرح پیشگیری است. در طرح هفت راهبرد اصلی دنبال می‌شود. راهبرد اول، تشدید نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی و اعمال قانون‌های ضدکرونایی است که این نظارت از طریق مشارکت مردم، وزارت بهداشت، بسیج و سایر ارگان‌های ذیربط صورت می‌پذیرد. راهبرد دوم، تست گسترده، هدفمند و هوشمند برای شناسایی سریع‌تر مبتلایان به کروناست. این امر باعث می‌شود راهبرد سوم، که بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند بیماران است، بهتر اجرا شود.

وی افزود: آموزش و فرهنگسازی، حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای، برنامه‌ریزی دقیق برای اعمال محدودیت‌های هوشمند در تعطیلات و تقویت فرایند درمان سرپایی از دیگر راهبرد‌هایی است که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد. تا پیش از شیوع کرونا و اجرای طرح شهید سلیمانی، بسیج و سپاه در طرح‌های واکسیناسیون سراسری فلج اطفال، MMR، سرخک و سرخجه فعالیت کردند و در کنار وزارت بهداشت و دیگر نهاد‌های مرتبط مشارکت گسترده‌ای داشت.

مظهری با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی علی‌رغم کاهش مبتلایان و مرگ‌و میر‌های کرونایی همچنان در جامعه اجرا می‌شود، گفت: در حال حاضر خطر پیک چهارم کرونا وجود دارد. از سوی دیگر کرونای انگلیسی نیز در کشور‌های همسایه شیوع یافته است. به همین دلیل لازم است که همچنان این طرح اجرا شود تا بتوانیم از شیوع ویروس در جامعه و ابتلای هموطنانمان جلوگیری کنیم.
انتهای پیام
captcha