
به گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی شش هزار و ۲۸۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۶۱ هزار و ۹۰۳ نفر رسید.
وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۵ هزار و ۸۳۰ نفر رسید.
لاری ادامه داد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۴۰ هزار و ۵۲۱ نفر از بیماران بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: چهار هزار و ۷۸۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی یادآور شد: در حال حاضر براساس آخرین تحلیلها، چهار شهرستان ساری، آمل، رامسر و سوادکوه شمالی در وضعیت قرمز، ۴۳ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۴۰۱ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام