کد خبر: 3946772
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
نمکی خبر داد:

4 مورد ابتلای جدید به کرونای انگلیسی شناسایی شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی چهار مورد بیمار ایرانی مبتلا به ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی در کشور خبر داد.

بیماران مبتلا به کرونای جهش یافته انگلیسی به چهار نفر رسیدبه گزارش خبرنگار ایکنا، سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نشست ستاد استانی مقابله با کرونای استان مازندران که امروز ۲۱ دی‌ماه برگزار شد با بیان اینکه چهار مورد جدید ابتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی در ایران شناسایی شده است، گفت: ناقلان این بیماری، شناسایی و تحت درمان قرار گرفته‌اند. این بیماران یک خانواده ایرانی ساکن یکی از کشور‌های اروپایی هستند که اواخر هفته گذشته به کشور سفر کردند.

وی ادامه داد: نتیجه تست PCR این افراد که در کشور میزبان انجام شده بود، منفی اعلام شد، اما پس از ورود به ایران دوباره مورد آزمایش قرار گرفتند و براساس اطلاعاتی که روز جاری به وزارت بهداشت ارائه شد، نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت و ویروس کرونای آن‌ها نیز از نوع جهش یافته انگلیسی بود.

نمکی با بیان اینکه ویروس جهش یافته انگلیسی در بیشتر کشور‌های اروپایی شیوع پیدا کرده است، گفت: این ویروس به نوعی اروپایی شده است و ما نیز محدودیت‌هایی را برای ورود افراد از این کشور‌ها به ایران برقرار کرده‌ایم که از جمله آن داشتن تست منفی PCR است. با این وجود از تمامی افرادی که از کشور‌های اروپایی و دیگر کشور‌ها به ایران سفر می‌کنند تست پی سی آر گرفته می‌شود و تا قبل از مشخص شدن نتیجه نیز در قرنطینه قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه یک مورد مشکوک به ویروس انگلیسی در استان مازندران نیز شناسایی شده بود که نتایج آزمایش این افراد نیز منفی اعلام شده است، گفت: تاکنون از نمونه‌های ارسال شده هیچ نمونه‌ای از ویروس خطرناک و جهش یافته جدید در این استان تأیید نشده است.

وزیر بهداشت با اشاره به تفاوت ویروس انگلیسی گفت: ویروس جدید 10 برابر بیشتر از ویروس اولیه خطرناک‌تر است.

نمکی همچنین با بیان اینکه تست‌های انسانی واکسن ایرانی کرونا تا امروز موفق و بدون عارضه بوده است، اظهار کرد: تا پایان بهار سال آینده تولید واکسن ایرانی کرونا به مرحله تولید انبوه می‌رسد.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها از زمان شیوع کرونا به ما ظلم کردند و حتی برای تهیه یک ماسک برای ما مشکل به وجود آوردند، گفت: هر وقت محموله‌ای به سوی کشور ما روانه می‌شد آن‌ها جلوی آن را می‌گرفتند. علی‌رغم این‌ موارد در کنترل بیماری موفق بودیم و هیچ بیماری در هیچ جای کشور در پشت در هیچ بیمارستانی سرگردان نبوده است.

وی با تأکید بر اینکه یک نفر را به دلیل قومیت خاص بر دیگری ترجیح ندادیم، گفت: هیچ‌کس را به دلیل وضع اقتصادی ترجیح ندادیم و هزار تبعه بدون کارت اقامت را درمان کردیم و هیچ دستگاه اکسیژنی را به دلیل کهولت سن از بیماری باز نکردیم در حالی که این مسئله در کشور‌های دیگر رخ داده و هر دارویی در هر جای دنیا مصرف شد در کمترین زمان وارد، تولید و بعد صادر کردیم.
انتهای پیام
captcha