کد خبر: 3949004
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲

عادی انگاری کرونا عواقب غیرقابل پیش بینی به دنبال دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: هر گونه کم توجهی و عادی انگاری بیماری کرونا از سوی مردم عواقب غیرقابل پیش بینی به دنبال دارد.

عادی انگاری کرونا عواقب غیرقابل پیش بینی به دنبال داردمحمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: هر گونه کم توجهی و عادی انگاری بیماری کرونا از سوی مردم عواقب غیرقابل پیش بینی به دنبال دارد.

وی با هشدار نسبت به احتمال وقوع پیک چهارم بیماری کرونا در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مردم گفت: آمار شناسایی، فوتی و بستری بیماران مبتلا به کرونا در شهرستان‌های جنوب آذربایجان‌شرقی از جمله مراغه و بناب افزایشی است.

صومی ادامه داد: استفاده نکردن از ماسک، رعایت نکردن فاصله‌ اجتماعی و بی‌توجهی به بهداشت فردی از اصلی‌ترین دلایل افزایش آمار مبتلایان در جنوب استان است و تداوم این روند می‌تواند در هفته‌های آینده به شدت نگران‌کننده باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: این بیماری طی یک ماه گذشته با مشارکت مردمی در سطح استان کنترل شده و تعداد موارد مثبت شناسایی، بستری و فوتی به جز جنوب استان تا حدودی ثابت است.

وی افزود: آمار بیماری کرونا در شهرستان تبریز از آمار استانی نیز پایین‌تر است، اما متاسفانه در شهرستان‌های بناب و مراغه آمار بیماری یک و نیم برابر متوسط استانی است.

صومی با اشاره به وضعیت پیگیری این بیماری در مراغه، اظهار کرد: نزدیک به ۴۵ درصد تست‌های «پی سی آر» گرفته شده در این شهرستان مثبت بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اضافه کرد: در حال حاضر آذربایجان‌شرقی با مجموع بستری کمتر از ۵۰۰ نفر و فوتی ۶ نفر، در رتبه ۱۶ بیماری کووید ۱۹ در سطح کشور قرار دارد.

انتهای پیام
captcha