
حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا حقانی، مدیر روابط عمومی مرکز نشر هاجر، 12 بهمنماه در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی موجود در کشور و تحتالشعاع قرار دادن بسیار از مشاغل، باید گفت که کرونا علیرغم همه پلیدی که دارد ظرفیتهای تازهای را بهویژه در بستر فضای مجازی و شبکههای اجتماعی خلق کرد.
وی ادامه داد: یکی از این ظرفیتها ساخت و تجهیز زیرساختهای نرم افزاری در بسیاری از مشاغل بود، کما اینکه مرکز نشر هاجر(ناشر تخصصی زن و خانواده) با توجه به همراهی با فناوریهای نوین پیش از این نیز دارای شبکه فروش اینترنتی کتب و منشورات متنوع خود بود و راهاندازی این کارزار(نمایشگاه مجازی کتاب تهران) محک دوبارهای به زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری سامانه فروش اینترنتی این مرکز نشر زد.
مدیر روابط عمومی مرکز نشر هاجر حضور قریب به پنج هزار نفری عموم مردم به سامانه فروش دیجیتالی کتب مرکز نشر هاجر و ثبت یک هزار و 500 سفارش خرید جزئی و کلی منشورات این مرکز را نویدبخش تحولی عظیم در عرصه فروش دیجیتالی و عرصه اینترنتی منشورات این مرکز توصیف کرد.
حجتالاسلام حقانی با اشاره به بیشترین موضوع کتاب سفارش داده شده، گفت: از آنجا که ما مرکز تخصصی کتب زن و خانواده هستیم و با توجه به سهم گسترده مؤلفان و نویسندگان خانم در تولید آثار فاخر؛ موضوعات «سبک زندگی اسلامی»، «نظام خانواده در اسلام»، «روانشناسی با موضوع خانواده»، «مهارتهای زندگی»، «قرآن و نهجالبلاغه با محوریت خانواده» و همچنین برخی از کتب درسی و آموزشی مورد استقبال گسترده مخاطبان قرار گرفته است.
وی بیان کرد: علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از آخرین منشورات مرکز نشر هاجر به نشانی https://hajarpub.ir/ مراجعه کنند.
یادآور میشود، نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با فروش یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۵۹۹ نسخه کتاب به ارزش ۶۴۰ میلیارد و ۲۵۸ میلیون و ۷۷ هزار و ۵۶۸ ریال، 10 بهمنماه به کار خود پایان داد.
در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران ۲۲۳هزار و ۸۶۷ سفارش ثبت شده است که از این تعداد ۱۲۲هزار و ۴۵۸ سفارش ارسال شده و ۱۰۱هزار و ۴۰۹ سفارش در انتظار ارسال هستند. همچنین در مدت زمان برگزاری این نمایشگاه، ۵۷۰هزار و ۸۲۹ بسته از طریق پست و ۲۷هزار و ۸۰۵ بسته از طریق خود ناشر ارسال شده است.
ناهید ارنجی
انتهای پیام