به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 12، پیروز حناچی، شهردار تهران، شب گذشته 11 بهمن ماه، به همراه سیدمحمدحسن ابوترابیفرد، امامجمعه موقت تهران، جواد صادقزاده، رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران، علیمحمد سعادتی، شهردار منطقه 12، برخی دیگر از مدیران و مسئولان کشوری و شهری و عدهای از شهروندان در نخستین نشست از سلسلهنشستهای فجر انقلاب که ایام دهه فجر در 42 مسجد شاخص تهران در حال برگزاری است، شرکت کرد و به سخنرانی در مورد گرامیداشت این ایام پرداخت.
حناچی نخست ضمن تبریک ایام دهه فجر، با اشاره به کلام پیامبر اکرم(ص) که میفرماید «انَّ لِرَبِّکُمْ فی ایامِ دَهْرِکُمْ نََفَحاتٌ فَتَعَرَّضُوا لَها؛ در ایام زندگی شما خداوند اوقات خوش و ساعتهای مناسبی را در اختیارتان قرار میدهد، بکوشید که از این فرصتها بهدرستی استفاده کنید»، گفت: اتفاقی که شب 21 بهمن 1357 افتاد، شاید یکی از مصادیق این سخن پیامبر(ص) بود. مرحوم حضرت امام(ره)، ساعت 16 آن روز، پیام دادند و مردم به خیابانها ریختند؛ سپس تانکهای لشگر پادگان گارد جاودیان که همین پادگان امام حسین(ع) فعلی است و دیگر لشگرهایی که از سمت غرب تهران راه افتاده بودند، به سمت میدان امام حسین(ع) به حرکت درآمدند؛ اما در اینجا با حضور گسترده مردم روبهرو شدند. اگر امام(ره) آن پیام را نمیدادند و مردم به خیابانها نیامده بودند، شاید ما امروز در مورد موضوعات دیگری صحبت میکردیم؛ بنابراین میبینیم که تشخیص بهموقع لحظات و استفاده از فرصتها همواره میتواند نتیجه موضوعات را تغییر دهد و پیامبر به این موضوع اشاره میکند.
وی یاد و خاطره امام(ره) و شهدای پرافتخار نظام جمهوری اسلامی ایران را که در سالهای قبل و بعد انقلاب، از زمان قیام مشروطه و قبل از آن در خرداد 42 و طی سالهای مبارزه با فداکردن جان خود به شکلگیری نظام مقدس کمک کردند، گرامی داشت و ادامه داد: خاطرم هست در طبقه پایین همین میدان امام حسین(ع) تا مدتها یک تانک که به فرمانده نیروی زمینی ارتش تعلق داشت، وجود داشت که مردم آن را به آتش کشیده بودند. این اتفاق در جایجای شهر به وقوع پیوست و انقلاب برخلاف خواست دشمنان به پیروزی رسید؛ به همین دلیل ما از همان روزهای آغاز انقلاب اسلامی با مشکلات طراحی و برنامهریزیشده روبهرو بودیم؛ از ناآرامیهای قبل از جنگ و بعد هم شروع جنگ تحمیلی؛ اما در مقاطعی، اتفاقاتی رخ داد که باز هم مصداق فرمایش حضرت رسول اکرم(ص) است، همچون پذیرش قطعنامه که امام(ره) هنگام پذیرش آن فرمودند، من همانم که تا دو هفته پیش میگفتم تا آخرین نفر، آخرین نفس و آخرین قطره خون ایستادهایم و امروز بنا به شرایطی قطعنامه را پذیرفتهام. شاید در آن لحظه برای برخی از کسانی که درگیر جنگ بودند، پذیرش قطعنامه سخت بود، اما بعدها همه فهمیدند کسی که با خدا معامله میکند و تصمیم به تکلیف در زمان خود میگیرد، خدا هم مقام او را بالا نگه میدارد. در ادامه شاهد آن بودیم که دنیا به متجاوزبودن عراق در جنگ تحمیلی اعتراف کرد و آزادگان عزیز به دامان میهن بازگشتند.
شهردار تهران با یادآوری این نکته که دشمنیها هنوز ادامه دارد، بیان کرد: سادهاندیشی است اگر فکر کنیم، داعش را برای عراق و سوریه ساخته بودند. داعش در ضدیت با نظام اسلامی ما به وجود آمده بود که خوشبختانه با رشادت جوانان وطن و در رأس آنها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی این توطئه هم خنثی شد.
وی با اشاره به شروع گام دوم انقلاب در زمان فعلی ادامه داد: در فرهنگ ما چهل سالگی مرز بلوغ است. الحمدالله انقلاب ما به بیش از 40 سال رسیده، طبیعتاً در این مرز بلوغ همانطور که رهبر معظم انقلاب اشاره کردهاند و اصطلاحاً به گام دوم انقلاب معروف است، باید همه نقاط ضعف خود را شناسایی و برطرف کنیم؛ به همین دلیل دستیابی به الگویی در جهان که بتواند بر اساس دستورهای اسلام راهگشا باشد، حتماً با دشواریهای بسیاری روبهرو خواهد بود، ولی این الگو باید به پیروزی برسد و تکتک ما به واسطه خونهای عزیزانمان در بهثمررسیدن این الگو مسئولیت داریم.
حناچی از جمله اقدامات مهم گام دوم انقلاب را انتقال تجربه به نسل جدید خواند و گفت: باید توجه داشت نسلی که روزهای آغاز آن را دیده، به میانسالی و کهنسالی رسیده و هیچکدام از آن روزهای سخت را درک نکرده است. انتقال این تجربه به نسل جدید، شاید بزرگترین مسئله ما خواهد بود که انشاالله با برنامهریزی این اتفاق رخ میدهد.
وی در پایان با اشاره به مشکلات اقتصادی به عنوان یکی از مهمترین مسائل این روزهای انقلاب تأکید کرد: چیزی که دشمنان ما از آن به عنوان فشار حداکثری یاد میکنند تا ما را وادار به تسلیم کنند، حال آنکه مردم ما را نشناختهاند و انشاءالله با اتحاد و همدلی و استعانت از حضرت حق و تدابیر رهبر معظم انقلاب این مسئله را هم پشت سر خواهیم گذاشت.
انتهای پیام