کد خبر: 3951305
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰

خاطرات ماموستا حسامی از پیشکسوتان انقلابی کردستان جمع‌آوری می‌شود

خاطرات ماموستا حسامی از پیشکسوتان انقلابی کردستان جمع‌آوری می‌شود رئیس حوزه هنری استان کردستان قدردانی از پیشکسوتان انقلابی و معرفی آنان به نسل جدید را امری ضروری دانست و گفت: در این راستا به همت حوزه هنری کردستان خاطرات حاج ماموستا سیدصلاح‌الدین حسامی عالم انقلابی کردستانی گردآوری می‌شود.

به گزارش ایکنا از کردستان، امین مرادی، رئیس حوزه هنری استان کردستان، شامگاه گذشته، 12 بهمن‌ در دیدار با حاج ماموستا سیدصلاح‌الدین حسامی که با حضور عسکری فرمانده سپاه سنندج برگزار شد، اظهار کرد: قدردانی از پیشکسوتان انقلاب و معرفی این عزیزان به نسل جدید امری ضروری است.

وی با اشاره به جایگاه حاج ماموستا سیدصلاح حسامی افزود: پدر شهید، عالم برجسته و مبلغ راستین اسلام و انقلاب با اندوخته‌ای وزین از خاطرات دوران انقلاب و دفاع مقدس در منطقه کردستان در کنار تواضع و فروتنی و تزکیه نفس این عالم مجاهد چهره‌ای محبوب و دوست داشتنی را برای تمامی دوستان فراهم کرده است.

رئیس حوزه هنری استان کردستان بیان کرد: لازم است به منظور به تصویر درآوردن اقدامات نظام در استان و همچنین مجاهدت‌های صورت گرفته در دوران انقلاب و دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف واقعیت‌ها خاطرات شفاهی ماموستا حسامی ثبت، ضبط و منتشر می‌شود.

وی با اشاره به خاطرات فراوان ماموستا حسامی از دوران انقلاب افزود: به زودی با حضور یکی از نویسندگان و خاطره‌نگاران توانمند استان این خاطرات جمع آوری و پس از ویراستاری و تدوین در قالب یک کتاب توسط حوزه هنری منتشر می‌شود.

مرادی به کتاب فرزند کردستان خاطرات حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری، نماینده ولی فقیه در سپاه کردستان در ابتدای انقلاب که توسط حوزه هنری کردستان منتشر گردیده است گفت: در بخش‌هایی از این کتاب از نقش و تأثیر حاج ماموستا حسامی در امنیت پایدار کردستان به خوبی اشاره گردیده است.

رئیس حوزه هنری استان کردستان در پایان با آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای حاج ماموستا حسامی با اهدای لوح تقدیر از سال‌ها مجاهدت و تلاش این عالم فرزانه قدردانی کرد.

یادآور می‌شود، ماموستا سیدصلاح‌الدین حسامی، متولد 1325 روستای هویه شهرستان سنندج است. این روحانی اهل سنت و از مدرسان برجسته علوم دینی در سال 1361 در حکمی توسط معمار کبیر انقلاب به امام جماعت شهر سنندج منصوب شدند. ماموستا حسامی در طول 23 سال امامت جماعت شهر سنندج با شجاعت از انقلاب اسلامی دفاع و ضمن تقدیم یک فرزند به انقلاب اسلامی، بارها توسط گروه‌های معاند مورد هجمه قرار گرفتند. وی در سال 1384 به دلیل بیماری از امام جماعت استعفا دادند.

انتهای پیام
captcha